Koronatiedote TaTU: avaamme toimintaamme

15.04.2021

Saimme Pirkanmaan koronanyrkiltä tällä viikolla hyviä uutisia. Pääsemme avaamaan harrastustoiminnan 2008 syntyneiden ja nuorempien osalta ensi viikon maanantaista lähtien. Alla tietoa kuinka päätös vaikuttaa TaTU:n toimintaan.

Uimakoulut
Kevään uimakoulukausi jatkuu siitä mihin se keskeytyi kuukausi sitten. Pääsemme jatkamaan toimintaa kaikkien keskeytyneiden uimakoulujen ja kurssien osalta 19.4. alkavalla viikolla. Kaikkien uimakoulujen ja kurssien aikataulut pysyvät samoina kuin maaliskuussa. Kaikilla uintipaikoilla toimitaan samojen käytänteiden ja ohjeiden mukaisesti kuin maaliskuussakin. Tampereen Uintikeskuksen osalta on tärkeää huomioida, että kahvioon tai uimahallin aulaan ei voi tällä hetkellä jäädä oleskelemaan. Keskeytyksen johdosta uintikausi jatkuu nyt siis suunniteltua pidemmälle ja kurssit päättyvät vasta toukokuun lopulla tai kesäkuun alussa.

Kesän uimakoulut ja kesäleirit
Kevään uimakoulukausi loppuu ennen kesän uimakoulujen ja kesäleirien alkua. Epidemiatilanne on Pirkanmaalla ja Suomessa menossa selvästi parempaan suuntaan. Näin ollen pystymme tähän tietoon järjestämään kesän uimakoulut ja kesäleirit myClubissa näkyvän aikataulun mukaisesti. Poikkeuksellisesti kesän uimakoulujen ja kesäleirien maksuja ei tarvitse maksaa vielä ilmoittautumishetkellä, vaan ne laskutetaan ilmoittautuneilta noin 2 vk ennen leirin/uimakoulun alkua.
Ilmoittautuminen on nyt auki:
Kesäleirit 5-12 v: https://tatu.fi/kesaleirit/
Vauva- ja taaperoryhmät 0-3 v: https://tatu.fi/lapsi-aikuinen/
EasySwim 3-8 v: https://tatu.fi/easyswim/
Uimarikoulut 7-10 v: https://tatu.fi/uimarikoulut/

Kilpauintiryhmät
Uintiharjoitukset jatkuvat 19.4. alkaen 2008 syntyneiden ja nuorempien osalta sekä niiden osalta, jotka ovat nyt päässeet poikkeusluvalla uimahalliin. 2007 ja vanhempien uimareiden osalta sisäharjoitteluun ei siis vielä saatu valitettavasti lupaa. Pirkanmaan koronanyrkki ilmoitti arvioivansa 2007 ja vanhempien osalta rajoitusten jatkoa seuraavan kerran 20.4. Epidemiatilanne menee kuitenkin parempaan suuntaan koko ajan ja olemme toiveikkaita, että myös loput uimarit pääsevät uimaan toukokuun alusta lähtien. TaTU järjestää 2007 ja vanhemmille korvaavaa harjoittelua ulkotiloissa. Valmentajat ilmoittavat minkälaisella aikataululla harjoitukset ensi viikolla jatkuvat. Vanhempien on tärkeää huomioida, että Uintikeskuksen aulaan tai kahvioon ei tällä hetkellä voi jäädä oleskelemaan.

Kilpailut
Toistaiseksi Pirkanmaan koronanyrkki ei ole antanut lupaa järjestää kilpailutapahtumia sairaanhoitopiirin alueella muille kuin ammattiurheilijoille. Rajoituksia ollaan kuitenkin purkamassa hiljalleen ja olemme toiveikkaita, että pääsisimme vielä kevään aikana järjestämään alueellisia uintikilpailuja. Tampereen avoimet 8.-9.5. pyritään järjestämään alueellisena kilpailuna ainakin osalle TaTU:n ja Uitan uimareille. Samaa suunnitellaan myös 29.5. Zoggs-uintien osalta, mikäli niitä ei voida järjestää avoimena kisana. Seurojen kisatiimit ovat jo suunnitelleet käytännön toteutusta sisäisille uintikisoille. Koronatilanne ja rajoitukset vaikuttavat siihen, pystytäänkö kilpailuja Tampereella kevään aikana järjestämään. Alueellisista Rollo/IKM- sekä SM-kisoista tuli Uimaliitolta uusi TIEDOTE viime viikolla.
Molempien kisojen osalta tulee lisätietoa lähiviikkoina.

Lisätietoa:
Kilpauinnin osalta: , 0405562977
Uimakoulujen osalta: , 0456025330

Tiedotamme ajankohtaisesta tilanteesta myös sosiaalisen median kanavissamme:
Instagram uimakoulut
Facebook uimakoulut
Instagram kilpauinti
Facebook kilpauinti