UIMAKOULUT

Uimarikoulut ja nuorten harrasteryhmät

Uintitekniikoita hiotaan kilpailullisemmaksi ja tehokkaammaksi.

Uimarikoulut ovat jaettuna kahteen vaiheeseen, Uimarikouluun ja Kilpauintikoulu. EasySwim diplomin suoritettuaan lapsi on valmis siirtymään Uimarikouluun. Uimarikouluun voi tulla myös Vesimyyrä -ryhmän jälkeen,mikäli ohjaaja sitä tuosittelee. Uimarikoulusta voi myös aloittaa uintiharrastuksen, mikäli lapsi osaa uida 25m sekä vatsallaan että selällään. Myös sukeltaminen pohjaa kohti, ja hypyt altaan reunalta veteen olisi hyvä uskaltaa tehdä. Uimarikoulusta eteenpäin mentäessä uintitekniikoita hiotaan kilpailullisemmaksi ja tehokkaammaksi, myös harjoitusmäärät lisääntyvät.

Neljäntenä vaihtoehtona tarjolla on myös nuorten reeniryhmä, jossa nuoret voivat - ilman kilpailufokusta - hioa uintityylejään sekä kohottaa kuntoaan.

Uimarikoulujen pelisäännöt löydät tästä.

Kilpauintikoulun pelisäännöt löydät tästä.

Nuorten reeniryhmän pelisäännöt löydät tästä.

Uimarikouluja on tarjolla seuraavissa uimapaikoissa: Tampereen Portti, Ylöjärven uimahalli, Tampereen uintikeskus

Uimarikoulu    7–12 v
15 uintikertaa

Uimarikoulu on hyvä jatkumo EasySwim Advanced -ryhmille. Uimarikoulu jatkaa EasySwim metodia, uintia opetellaan vielä leikkien ja pelien kautta.

Uimarikouluun tullessa tulisi osata uida 25-50m myyrä- ja alkeisselkäuintia, sekä rintauinnin alkeet olisi hyvä olla hallussa. EasySwim Advanced kurssi on hyvä paikka opetella nämä taidot kuntoon, ja olla Advanced ryhmän mukana 1 kausi (15 kertaa) ilman EasySwim -liiviä.

Hinta: 190 e
Ohjaajien määrä: 1
Harjoituskertoja: 15
(1 per viikko)
Uimapaikka:
- Tampereen Portti
- Ylöjärven uimahalli

Ilmoittautuminen syksyn 2021 kursseille on käynnissä

Tarkista vapaat paikat + ilmoittaudu mukaan
Kilpauintikoulu   8–12 v

Ryhmä on tarkoitettu Uimarikoulu 2:n jatkeeksi askeleena lähemmäksi kilpauintiryhmiä. Kurssilla harjoitellaan kilpauintitekniikoita startteja ja käännöksiä. Ryhmäläisten on myös mahdollista osallistua paikallisiin pieniin kilpailuihin. Ryhmään pääsyyn tarvitaan valmentajan suostumus.

Hinta: 250 e
Ohjaajien määrä: 2
Harjoituskertoja: 30
(2 per viikko)
Uimapaikka:
- Ylöjärven uimahalli
- Tampereen uintikeskus

 

 

Tarkista vapaat paikat + ilmoittaudu mukaan
Harrasteryhmä   10–17 v

Harrasteuinti on nuorille suunnattu harjoittelumahdollisuus. Ryhmässä hiotaan uintityylejä paremmaksi sekä harjoitellaan starttihyppyjä ja käännöksiä. Kurssi on hyvä mahdollisuus kohottaa kuntoa, mutta toimii myös hyvänä tukena toisen lajin harjoituksille.

Hinta: 190 e
Ohjaajien määrä: 1
Harjoituskertoja: 15
(1 per viikko)
Uimapaikka:
- Ylöjärven uimahalli
- Tampereen uintikeskus

Ilmoittautuminen kevään 2021 kursseille alkaa 23.11. klo 17.00

Tarkista vapaat paikat + ilmoittaudu mukaan