Koronatiedote 31.3.

31.03.2021

Pirkanmaan koronanyrkki on 30.3. ilmoittanut, että lasten ja nuorten harrastustoimintaa koskevat rajoitukset jatkuvat 18.4. saakka. Alla tietoa siitä kuinka tämä vaikuttaa TaTU:n toimintaan.

Uimakoulut

Rajoitusten jatkumisesta johtuen emme valitettavasti vielä pääse jatkamaan kevätkautta. Pyrimme kuitenkin käynnistämään toimintamme heti, kun rajoitukset päättyvät. Olemme toiveikkaita, että rajoitukset poistuvat 18.4. ja pääsemme jatkamaan kevätkauden loppuun. Väliin jäävät uintikerrat pyrimme järjestämään touko-kesäkuun aikana. Ilmoitamme lähempänä sähköpostitse osallistujille kuinka uimakoulut jatkuvat.

Tiedotamme erikseen sähköpostitse vauva-, taapero- ja lapsi-vanhempiryhmiä korvaavasta toiminnasta sen jälkeen, kun AVI antaa oman päätöksensä.

Kesäuimakoulut ja -leirit

Pyrimme avaamaan kesäleirien ja kesäuimakoulujen ilmoittautumisen mahdollisimman pian. Tästä on tulossa lisätietoa lähiaikoina.

Kilpauintiryhmät

Koronanyrkin päätöksesta johtuen uimarit eivät valitettavasti pääse vielä pääsiäisen jälkeen takaisin uintiharjoituksiin. Olemme sopineet valmentajien kanssa, että TaTU:n taitovaiheen ryhmät R7-9 pitävät kahden viikon mittaisen kevätloman pääsiäisen jälkeen. Kevätkausi tulee näiden ryhmien osalta kilpailukalenterin muutokset takia myöskin jatkumaan muutaman viikon pidemmälle kuin alunperi oli suunniteltu. Lyhyt loma tulee siis tähän kohtaan hyvään paikkaan. Alempana tietoa kisakalenterin muutoksesta. R7-9 osalta valmentajat tiedottavat ryhmille tarkemmin milloin harjoitukset jatkuvat. R1-6 jatkaa harjoituksia viime viikkojen tapaan 18.4. saakka.

Kesän pääkisat

Uimaliitto on antanut viime viikolla tiedotteen, jossa kerrotaan, että kesän 2021 Tampereen Rollo-Uinnit ja Oulun Ikäkausimestaruusuinnit korvataan aluemestaruusuinneilla, jotka järjestetään 2.–4. heinäkuuta. Näin ollen rolloikäisilläkin kevätkausi on jatkumassa heinäkuun alkuun asti. Tässä vaiheessa emme vielä tiedä kuinka kisat tullaan järjestämään tai mitä aikarajoja kisoihin käytetään. Uimaliitto tiedottaa kisoista lisää lähiaikoina. SM-Uintien 17.–20.6 järjestelyt Kuopiossa jatkuvat suunnitellusti ja tavoitteena on järjestää kilpailut normaalin ohjelman mukaisesti.

Uimaliiton tiedote TÄSTÄ

Tiedotamme ajankohtaisesta tilanteesta myös sosiaalisen median kanavissamme
Instagram uimakoulut
Facebook uimakoulut
Instagram kilpauinti
Facebook kilpauinti

Lisätietoja kilpauinnin osalta: , 0405562977

Lisätietoja uimakoulujen osalta: , 0456025330