Koronatiedote 17.3.

17.03.2021

Pirkanmaan koronanyrkki antoi 16.3. iltapäivällä jälleen uusia ohjeistuksia koskien lasten ja nuorten ryhmäharrastustoimintaa. Ohjeistus oli keskeyttää sisätiloissa tapahtuva ryhmäharrastustoiminta 5.4. saakka heikentyneen epidemiatilanteen takia. Tampereen ja Ylöjärven kaupungit vahvistivat, että uimahallien osalta keskeytys alkaa 17.3. Tässä tiedotteessa on kerrottu kuinka uusi ohjeistus vaikuttaa TaTU:n toimintaan.

Uimakoulut

Uimakoulutoimintamme Tampereen Uintikeskuksella ja Ylöjärven uimahallilla keskeytyy 17.3.-5.4. väliseksi ajaksi. Myös Tampereen Portin osalta noudatamme samaa linjausta. Portin uimakoulut järjestetään normaalisti vielä 17.3. Pyrimme jatkamaan toimintaamme 6.4. kaikilla uintipaikoilla. Ilmoitamme lähempänä sähköpostitse osallistujille kuinka uimakoulut jatkuvat.

Vauva-, taapero- ja lapsi-vanhempiryhmien osallistujille tarjoamme peruuntuneista tunneista hyvityksenä yksityisen uintimahdollisuuden Tampereen Portilla. Altaassa on mahdollista käydä harjoittelemassa uintitunneilla opittuja asioita ja ylläpitämässä vauvan sukellusrefleksiä. Allastilassa on kerrallaan vain saman perheen jäseniä. Yksityiset allasvuorot tulee varata puhelimitse harrasteuinnin koordinaattorilta, 0456025330. Lähetämme yksityiskohtaisemmat ohjeet osallistujille sähköpostitse.

Kesäuimakoulut ja -leirit

Kesäuimakoulujen ja kesäleiriemme ilmoittautumisaika siirtyy myöhempään ajankohtaan. Ilmoittautuminen ei siis aukea vielä 22.3. kuten aikaisemmin ilmoitimme. Avaamme ilmoittautumisen, kun tiedämme kuinka kevään uimakoulukausi pääsee jatkumaan. Ilmoitamme sähköpostitse, kun ilmoittautumiset aukeavat.

Kilpauintiryhmät

Lasten ja nuorten osalta uintiharjoittelu keskeytyy 17.3. lähtien. Toivomme, että uimarit pääsevät altaaseen jälleen 6.4. Sillä välin TaTU tarjoaa harjoitustoimintaa ulkotiloissa sekä ohjeita omatoimisen harjoittelun toteuttamiseen. Valmentajat ilmoittavat miten harjoitukset jatkuvat. Hankalasta tilanteesta huolimatta seura kannustaa kaikkia uimareita jatkamaan harjoittelua. Odotamme saavamme pian tietoja siitä kenelle kaupunki myöntää poikkeusluvan harjoitella uimahallissa. Odotamme myös ohjeita siitä kuinka ulkoharjoittelua voidaan toteuttaa. Ohjeistus näistä annetaan valmentajien kautta myöhemmin tällä viikolla.

Tiedotamme ajankohtaisesta tilanteesta myös sosiaalisen median kanavissamme
Instagram uimakoulut
Facebook uimakoulut
Instagram kilpauinti
Facebook kilpauinti

Lisätietoja kilpauinnin osalta: , 0405562977

Lisätietoja uimakoulujen osalta: , 0456025330