Lasten ja nuorten harrastamisen tukirahasto

TaTU Tampere ry haluaa tarjota jokaiselle lapselle ja nuorelle uintiharrastusmahdollisuuden huolimatta hänen perheensä taloudellisesta tilanteesta. Seura on perustanut tukirahaston varmistaakseen, että myös heikoimmassa taloudellisessa tilanteessa olevalla lapsella ja nuorella olisi mahdollisuus harrastaa uintia TaTU:ssa.

Tukea voi hakea täyttämällä hakemus touko-elokuun sekä marras-tammikuun aikana. Tukea voivat hakea kaikki TaTU Tampere ry:n alle 20-vuotiaat jäsenet tai jäseneksi haluavat kilpauimarit, uimakoululaiset sekä -kurssilaiset.

Rahastosta voidaan myöntää hakemusten perusteella tukea seuran kausimaksuihin ja uimakoulumaksuihin rahallisesti enintään 100 €. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Samalle henkilölle tukea voidaan myöntää yhden kerran vuodessa. Tukipäätöksistä ei voi valittaa.

TaTU Tampereen tukirahastoa on kartutettu mm. Jääkarhu-uintien 2023 katsomomaksuilla, jotka lahjoitettiin rahastoon täysimääräisesti.

Haluatko auttaa ja tukea rahastoa?

Rahastoon voivat antaa tukea itse seura tai ulkopuoliset tukijat. Mikäli olet kiinnostunut lahjoittamaan TaTU:n tukirahastoon, ota yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan
Niina Kuhlman
puh. 040 085 6476 tai

Voit myös maksaa lahjoituksen suoraan tilille
FI14 4055 0011 7902 64
viitekenttään teksti ”lahjoitus vähävaraisten tukirahastoon”.

Rahastolahjoituksiin on viranomaisilta hankittu keräyslupa (RA/2023/981).

HAKEMUS

Hakuaika: touko-elokuu sekä marras-tammikuu.

8 + 1 =