TaTU-nallen uimakoulut

TaTU-nallen uimakoulut

TaTU-Tampere tarjoaa sadan vuoden kokemuksella uimakouluja ja harrasteryhmiä kaiken ikäisille; vauvoille, lapsille, nuorille ja aikuisille. Eri tasoisille uimaharrastajille löytyy omat ryhmänsä, aloittelijoista kilpauimareihin.

Haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden aloittaa uintiharrastus jo vauvana. Pieni uimari voi sen jälkeen jatkaa samaa polkua erilaisten uimakoulu-, harraste- ja/tai kilparyhmien kautta aina aikuisiälle saakka.

TaTU on ollut eturintamassa soveltamassa täysin uudenlaisia uinnin opetusmenetelmiä; aloitimme ensimmäisenä uimaseurana Suomessa uintiopetuksen modernilla EasySwim-menetelmällä jo vuonna 2011.

Lasten ja nuorten uimakoulut ovat tarkoitettu 3-17 vuotiaille. Lasten ja nuorten uimakouluja järjestetään Kangasalla, Ylöjärvellä ja Tampereella. Aikuisten ryhmät operoivat Tampereella ja Ylöjärvellä.

Ilmoittaudu nyt syksyn uintikouluihin ja -kursseille!

Uuden ilmoittautumisjärjestelmän myötä saamme nyt otettua vapaille paikoille koko kauden ajan uusia uimareita, joten jos kurssin startti jää väliin, ei tarvitse hätäillä. Tällöin mukaan pääsee ottamalla yhteyttä harrasteuinnin koordinaattoriin erno.leskinen@tatu.fi, puh 045 602 5330.

Valitse TaTU:n uimakouluista omasi:

VAUVA- JA PERHEUINTI

Lapsi-aikuinen -ryhmissä vauva tottuu vesielementtiin etenemällä lapsen (3 kk - 4 v) omilla ehdoilla. Perheuinnissa voivat molemmat vanhemmat olla mukana.

LASTEN JA NUORTEN RYHMÄT

Tarkoitettu 3-17 vuotiaille, jotka haluavat oppia uimaan ja/tai kehittää uimataitojaan. Tasoryhmiä on useita: Vesitaiturit, EasySwim, Uimarikoulut ja Harrasteryhmät.

AIKUISTEN UINTIRYHMÄT

Aikuisten ryhmät ovat nimensä mukaan suunnattu täysi-ikäisille uinnin pariin haluaville aikuisille. Aikuisille on tarjolla kolme eri tasoista ryhmää, myös uimataidottomille.

ERITYISUINTI

Kurssit on suunniteltu henkilöille, joilla on on fyysisiä tai muita rajoitteita normaalin uintitoiminnan harrastamiseen.