TaTU-nallen uimakoulut

TaTU-nallen uimakoulut

Valitse TaTU:n uimakouluista omasi:

Lapsi-aikuinen 3 kk – 6 v

LUE LISÄÄ
Lapsen (3 kk – 6 v) ja hänen vanhempiensa yhteinen leikki- ja touhuhetki lämpöisessä vedessä. Tarjolla viisi eri ryhmää eri ikäisille lapsille.

Vesitaiturit 3–7 v

LUE LISÄÄ
Vesitaiturit järjestetään lastenaltaassa ja ryhmissä harjoitellaan leikkien avuin uimataidon perusteita.

EasySwim 3–7 v

LUE LISÄÄ
EasySwim-uimakoulussa kaikki opetus tapahtuu syvässä altaassa. Lapsilla on päällään kellukepuku, jonka avulla he jaksavat aktiivisesti harjoitella uintia koko tunnin ajan.

Uimarikoulu 6–12 v

LUE LISÄÄ
Uimarikoulussa lapsi oppii uintitekniikoiden perusteet eri leikkien ja harjoitusten avulla.

Kilpauintikoulu 7–10 v

LUE LISÄÄ
Ryhmä on tarkoitettu Uimarikoulun jatkeeksi, askeleena lähemmäksi kilpauintiryhmiä. Kurssilla harjoitellaan kilpauintitekniikoita, startteja ja käännöksiä.

Harrasteryhmä 10–17 v

LUE LISÄÄ
Harrasteuinti on nuorille suunnattu harjoittelumahdollisuus. Kurssi on hyvä mahdollisuus kohottaa kuntoa, mutta toimii myös hyvänä tukena toisen lajin harjoituksille.

Aikuiset

LUE LISÄÄ
Suunnattu täysi-ikäisille uinnin pariin haluaville aikuisille. Aikuisille on tarjolla kolme eri tasoista ryhmää.

Erityisuinti

LUE LISÄÄ
Kurssit on suunniteltu henkilöille, joilla on rajoitteita, joiden vuoksi normaalissa uintiryhmässä harrastaminen on haasteellista.

Kesäleirit

LUE LISÄÄ
Kesäleirit ovat tarkoitettu alakouluikäisille lapsille, ja ne järjestetään viikon mittaisina kesäkuussa.

Syksyn 2024 ryhmiin ilmoittautuminen alkaa ma 20.5 klo 18.00!

 

TaTU-Tampere tarjoaa sadan vuoden kokemuksella uimakouluja ja harrasteryhmiä kaiken ikäisille; vauvoille, lapsille, nuorille ja aikuisille. Eri tasoisille uimaharrastajille löytyy omat ryhmänsä, aloittelijoista kilpauimareihin.

Haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden aloittaa uintiharrastus jo vauvana. Pieni uimari voi sen jälkeen jatkaa samaa polkua erilaisten uimakoulu-, harraste- ja/tai kilparyhmien kautta aina aikuisiälle saakka.

TaTU-nallen uimakoulupaikkoja ovat Tampereen uintikeskus, Tampereen Portti, Hervannan uimahalli, Kangasalan Kuohu sekä Ylöjärven uimahalli.