TaTU-nallen uimakoulut

TaTU-nallen uimakoulut

Ilmoittautumiseen aikaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

TaTU-Tampere tarjoaa sadan vuoden kokemuksella uimakouluja ja harrasteryhmiä kaiken ikäisille; vauvoille, lapsille, nuorille ja aikuisille. Eri tasoisille uimaharrastajille löytyy omat ryhmänsä, aloittelijoista kilpauimareihin.

Haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden aloittaa uintiharrastus jo vauvana. Pieni uimari voi sen jälkeen jatkaa samaa polkua erilaisten uimakoulu-, harraste- ja/tai kilparyhmien kautta aina aikuisiälle saakka.

TaTU on ollut eturintamassa soveltamassa täysin uudenlaisia uinnin opetusmenetelmiä; aloitimme ensimmäisenä uimaseurana Suomessa uintiopetuksen modernilla EasySwim-menetelmällä jo vuonna 2011.

Lasten ja nuorten uimakoulut ovat tarkoitettu 3 kuukauden ikäisestä 17-vuotiaille. Lasten ja nuorten uimakouluja järjestetään Ylöjärvellä ja Tampereella. Aikuisten ryhmät operoivat Tampereella.

Ilmoittaudu  nyt syksyn 2021 uimakouluihin!

Uuden ilmoittautumisjärjestelmän myötä saamme nyt otettua vapaille paikoille koko kauden ajan. Syksyn vapaista paikoista ja jonoista voi tiedustella harrasteuinnin koordinaattoriltamme: krista.niskakari@tatu.fi
puh. 045 602 5330

 

Hämeen liikunta ja urheilu - Sporttikortti

Olemme mukana HLU:n sporttikortti laji kokeiluissa. Kokeilukerroista voit kysellä harrasteuinnin koordinaattoriltamme: erno.leskinen@tatu.fi
puh. 045 602 5330

Valitse TaTU:n uimakouluista omasi:

VAUVA- JA PERHEUINTI

Lapsi-aikuinen -ryhmissä vauva tottuu vesielementtiin etenemällä lapsen (3 kk - 4 v) omilla ehdoilla. Perheuinnissa kaikilla uimataidottomilla lapsilla on oltava täysi-ikäinen huoltaja mukana.

LASTEN JA NUORTEN RYHMÄT

Tarkoitettu 3-17 vuotiaille, jotka haluavat oppia uimaan ja/tai kehittää uimataitojaan. Tasoryhmiä on useita: Vesitaiturit, EasySwim, Uimarikoulut ja Harrasteryhmät.

AIKUISTEN UINTIRYHMÄT

Aikuisten ryhmät ovat nimensä mukaan suunnattu täysi-ikäisille uinnin pariin haluaville aikuisille. Aikuisille on tarjolla kolme eri tasoista ryhmää, myös uimataidottomille.

ERITYISUINTI

Kurssit on suunniteltu henkilöille, joilla on fyysisiä tai muita rajoitteita normaalin uintitoiminnan harrastamiseen.

AX Social Stream: There is no feed data to display!