TaTU-nallen uimakoulut

TaTU-nallen uimakoulut

Kevään uimakoulujen ilmoittautuminen alkaa maanantaina 11.11. klo 18.00, johon on aikaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

TaTU-Tampere tarjoaa sadan vuoden kokemuksella uimakouluja ja harrasteryhmiä kaiken ikäisille; vauvoille, lapsille, nuorille ja aikuisille. Eri tasoisille uimaharrastajille löytyy omat ryhmänsä, aloittelijoista kilpauimareihin.

Haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden aloittaa uintiharrastus jo vauvana. Pieni uimari voi sen jälkeen jatkaa samaa polkua erilaisten uimakoulu-, harraste- ja/tai kilparyhmien kautta aina aikuisiälle saakka.

TaTU on ollut eturintamassa soveltamassa täysin uudenlaisia uinnin opetusmenetelmiä; aloitimme ensimmäisenä uimaseurana Suomessa uintiopetuksen modernilla EasySwim-menetelmällä jo vuonna 2011.

Lasten ja nuorten uimakoulut ovat tarkoitettu 3 kuukauden ikäisestä 17 vuotiaille. Lasten ja nuorten uimakouluja järjestetään Kangasalla, Ylöjärvellä ja Tampereella. Aikuisten ryhmät operoivat Tampereella.

Ilmoittaudu nyt syksyn lyhytkursseille ja kevään vauvauinteihin!

Uuden ilmoittautumisjärjestelmän myötä saamme nyt otettua vapaille paikoille koko kauden ajan. Suurin osa Syksyn ryhmistä on jo täynnä, joten osa kevään ryhmistä on jo avattu hakua varten. Syksyn vapaista paikoista voi tiedustella harrasteuinnin koordinaattoriltamme: erno.leskinen@tatu.fi, puh 045 602 5330.

Valitse TaTU:n uimakouluista omasi:

VAUVA- JA PERHEUINTI

Lapsi-aikuinen -ryhmissä vauva tottuu vesielementtiin etenemällä lapsen (3 kk - 4 v) omilla ehdoilla. Perheuinnissa voivat molemmat vanhemmat olla mukana.

LASTEN JA NUORTEN RYHMÄT

Tarkoitettu 3-17 vuotiaille, jotka haluavat oppia uimaan ja/tai kehittää uimataitojaan. Tasoryhmiä on useita: Vesitaiturit, EasySwim, Uimarikoulut ja Harrasteryhmät.

AIKUISTEN UINTIRYHMÄT

Aikuisten ryhmät ovat nimensä mukaan suunnattu täysi-ikäisille uinnin pariin haluaville aikuisille. Aikuisille on tarjolla kolme eri tasoista ryhmää, myös uimataidottomille.

ERITYISUINTI

Kurssit on suunniteltu henkilöille, joilla on on fyysisiä tai muita rajoitteita normaalin uintitoiminnan harrastamiseen.