UIMAKOULUT

EasySwim -uimakoulut

EasySwim-metodia on kehitetty Hollannissa jo yli 15 vuoden ajan ja tällä hetkellä yli 20 000 lasta oppii vuosittain Hollannissa uimaan sen avulla. TaTU Tampere on aloittanut ensimmäisenä seurana Suomessa EasySwim uimakoulumedotin uinninopetuksessa. EasySwim-uimakouluissa tavoitetaso on asetettu korkealle ja metodi tähtää sekä hyvään uimataitoon että myös vesiturvallisuuteen. Uimakoulu valmistaa lasta toimimaan oikein ja olemaan hätääntymättä myös yllättävissä tilanteissa, kuten veneestä veteen pudotessa.

EasySwim-uimakoulussa kaikki opetus tapahtuu syvässä altaassa. Lapsilla on päällään kellukepuku, jonka avulla he jaksavat aktiivisesti harjoitella uintia koko tunnin ajan. Puku otetaan jokaisella tunnilla hetkeksi pois päältä ja lasten kehittyessä puku jää pikkuhiljaa pienempään rooliin. Jokaisen tulee itse hankkia puku lapselle ennen ensimmäistä uintikertaa. Ilman pukua opetukseen EI voi osallistua. Klubbensportin verkkokaupasta löydätte lisätietoja, mm. kokotaulukon puvuista.

Lapsen yksilöllisen oppimistahdin mukaan EasySwim-uimakoulu kestää 40-60 uimakoulukertaa, jonka jälkeen lapsi osaa uida hyvin ilman uintiliiviä.

EasySwim Survival  3 –4 v

EasySwim Survival -kurssi on tarkoitettu 3-4 –vuotiaille lapsille. Kurssilla tutustutaan veteen ja harjoitellaan vedessä selviämistä ja sieltä pois pääsemistä. Tämä on varsinainen pikkuvesipedon vesiturvallisuuskurssi!

Kurssilla ollaan alusta alkaen syvässä altaassa EasySwim uimaopetusliivin avulla. Puku, lapsen vanhempi ja opettaja yhdessä luovat lapselle turvallisuuden tunteen vedestä. Tavoitteena on oppia liikkumaan itsenäisesti ja rohkeasti EasySwim liivin kanssa eritavoin vedessä, sukeltamaan sekä hyppimään veteen/ kiipeämään itse altaasta pois.

EasySwim Survival ryhmät toteutetaan Lapsi-aikuinen ryhminä, joissa vanhempi on yhdessä lapsen kanssa uintitunnilla.

Survival-ryhmästä voi jatkaa ryhmään EasySwim Advanced

Hinta: 240€ (sisältäen lapsen sekä aikuisen)

Harjoituskertoja: 15
(1 per viikko)

Uintipaikka: Tampereen Portti

Syksyn 2024 ryhmiin ilmoittautuminen alkaa ma 20.5.

Tarkista vapaat paikat + ilmoittaudu mukaan
EasySwim Advanced    5 –7 v

Easyswim advanced ryhmä on tarkoitettu 5-7 vuotiaille lapsille tai nuoremalle lapselle, joka on saanut ohjaajalta suosituksen kyseiseen ryhmään.

Ryhmä on luontainen jatkumo EasySwim survival -ryhmälle. Mukaan voi kuitenkin tulla ilman survival -ryhmän käyntiä, tällöin lapsen tulee olla vesirohkea ja reipas vedessä liikkuessa liivin kanssa. Lapsen tulee lisäksi osata sukeltaa ja uskaltaa olla pieni hetki altaassa ilman EasySwim liiviä. Jokainen lapsi tarvitsee oman EasySwim liivin ryhmään tullessa.

EasySwim Advanced ryhmässä on hyvä opetella uimataito riittäväksi. Opetusta saadaan muokattua sopivaksi liivin avulla, josta saadaan taitojen kehittyessä poistettua kelluttavuutta, näin ollen harjoitukset ovat kevyempiä tehdä! Tunneilla uidaan ilman liivejä heti, kun taitotasot sen sallivat, joten haasteita saadaan jokaiselle. EasySwim Advanced tunneilla voi olla mukana, vaikka välillä koko tunti menisikin ilman liiviä.

Ennen ryhmään tuloa kannattaa käydä omatoimisesti testaamassa EasySwim liiviä ja sen kanssa uimista, jottei tämä jännittäisi ryhmään tullessa.😊

Advanced-ryhmästä voi jatkaa Uimarikouluihin

Hinta: 200€
Harjoituskertoja: 15
(1 per viikko)

Uintipaikat: Tampereen Portti, Ylöjärven Uimahalli ja Kangasalan Kuohu

Tarkista vapaat paikat + ilmoittaudu mukaan