UIMAKOULUT

EasySwim -uimakoulut

EasySwim-metodia on kehitetty Hollannissa jo yli 15 vuoden ajan ja tällä hetkellä yli 20 000 lasta oppii vuosittain Hollannissa uimaan sen avulla. TaTU Tampere on aloittanut ensimmäisenä seurana Suomessa EasySwim uimakoulumedotin uinninopetuksessa. EasySwim-uimakouluissa tavoitetaso on asetettu korkealle ja metodi tähtää sekä hyvään uimataitoon että myös vesiturvallisuuteen. Uimakoulu valmistaa lasta toimimaan oikein ja olemaan hätääntymättä myös yllättävissä tilanteissa, kuten veneestä veteen pudotessa.

EasySwim-uimakoulussa kaikki opetus tapahtuu syvässä altaassa. Lapsilla on päällään kellukepuku, jonka avulla he jaksavat aktiivisesti harjoitella uintia koko tunnin ajan. Puku otetaan jokaisella tunnilla hetkeksi pois päältä ja lasten kehittyessä puku jää pikkuhiljaa pienempään rooliin. Jokaisen tulee itse hankkia puku lapselle ennen ensimmäistä uintikertaa. Ilman pukua opetukseen EI voi osallistua. Klubbensportin verkkokaupasta löydätte lisätietoja, mm. kokotaulukon puvuista.

Lapsen yksilöllisen oppimistahdin mukaan EasySwim-uimakoulu kestää 40-60 uimakoulukertaa, jonka jälkeen lapsi osaa uida hyvin ilman uintiliiviä.

EasySwim Survival  3 –4 v

EasySwim Survival -kurssi on tarkoitettu 3-4 –vuotiaille lapsille. Kurssilla tutustutaan veteen ja harjoitellaan, vedessä selviämistä ja sieltä pois pääsemistä. Tämä on varsinainen pikkuvesipedon vesiturvallisuuskurssi!

Kurssilla ollaan alusta alkaen syvässä altaassa EasySwim uimaopetuspukujen avulla. Puku ja opettaja luovat lapsella turvallisuuden tunteen vedessä. Siten lapsi uskaltaa kokeilla ja sitä kautta oppia uusia asioita. Syvässä vedessä lapsi oppii tuntemaan veden paremmin, joka nopeuttaa uinnin oppimista myöhemmin EasySwim Advanced -kurssilla.

Tampereen Portin Survival ryhmät toteutetaan Lapsi-aikuinen ryhminä, joissa vanhempi on yhdessä lapsen kanssa uintitunnilla.

Ylöjärven Survival ryhmiin vanhemman on mahdollista päästä uintitunnille mukaan maksettuaan oman sisäänpääsylipun uimahalliin.

Survival-ryhmästä voi jatkaa ryhmään EasySwim Advanced

Hinta: 110€ (Tampereen Portti kesäkurssi)

Harjoituskertoja: 7
(1 per viikko)
Uimapaikka:
- Tampereen Portti
- Ylöjärven uimahalli

 

 

Kesän 2023 ryhmien avoin ilmoittautuminen alkaa 3.4.2023.

EasySwim Advanced    5 –7 v

Easyswim advanced on luontainen jatkumo Easyswim survival -ryhmälle. Mukaan voi kuitenkin tulla ilman survival -ryhmän käyntiä, tällöin lapsen tulisi olla vesirohkea, reipas ja pärjätä omin avuin pieni hetki syvässä vedessä. Ryhmä on tarkoitettu 5-7 vuotiaille lapsille tai nuoremalle lapselle, joka on saanut ohjaajalta suosituksen kyseiseen ryhmään.

Easyswim advanced ryhmässä on hyvä opetella uimataito riittäväksi, liivin avulla tietyt harjoitukset ovat kevyempiä tehdä ja näin ollen kehitystä tapahtuu nopeammin. Tunneilla uidaan ilman liivejä heti, kun taitotasot sen sallivat, joten haasteita saadaan jokaiselle. Easyswim advanced tunneilla voi olla mukana, vaikka välillä koko tunti menisikin ilman liiviä.

Advanced-ryhmästä voi jatkaa Uimarikouluihin

Hinta: 85 € (Tampereen Portin kesäkurssi) Harjoituskertoja: 7
(1 per viikko)

Uimapaikka:
- Tampereen Portti
- Hervannan Uimahalli
- Ylöjärven uimahalli

Kesän 2023 ryhmien avoin ilmoittautuminen alkaa 3.4.2023.