UIMAKOULUT

Erityislasten uimakoulut

ERITYISUINTI

TaTU Tampere järjestää yhteistyössä Tampereen sekä Ylöjärven kaupungin kanssa erityisuintiryhmiä.

Alkeisryhmä

Erityistä tukea tarvitseville lapsille suunnatut ryhmät. Ryhmissä tutustutaan veteen elementtinä, opetellaan hyödyntämään erilaisia uinnin apuvälineitä ja harjoitellaan alkeisuintitaitoja. Ryhmiin voi osallistua joko avustajan/ vanhemman kanssa tai lapsen taitojen riittäessä ilman avustajaa.

Pyynikin uimahallissa toteutettavat ryhmät harjoittelevat lastenaltaassa ja Tampereen Portin tiloissa olevat syvässä altaassa. Tampereen Portin altaan ryhmä toteutetaan EasySwim-metodia, koska allas on lapsille syvä.

Erityisuinnin harrasteryhmä

Harrasteryhmän pääsyvaatimuksena on 25 metrin uimataito ja tunneilla harjoitellaan eri lajien uintitekniikoita, hyppyjä, sukeltamista sekä taitoja vedessä. Ryhmät harjoittelevat 25m altaassa, ilman avustajaa/ vanhempaa. Ryhmiä toteutetaan sekä Pyynikin uimahallissa sekä Ylöjärven uimahallissa.

Parauinnnin kilparyhmä

Kilparyhmän pääsyvaatimuksena on uimataitoisuus eli 200m uimataito. Ryhmässä harjoitellaan taloudellisia uintitekniikoita, Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, toinen harjoitus pidetään Pyynikin uimahallissa ja toinen Ylöjärven uimahallilla.

Ryhmän uimareilla on mahdollisuus osallistua Tampereella järjestettäviin uintikilpailuihin sekä osalla uimareilla SM-kilpailuihin.

Mikäli kiinnostuit parakilparyhmästä, niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä seuraan.

 

Alkeisryhmä:

Pyynikin ryhmien ilmoittautumien tapahtuu Tampereen kaupungin kautta.

Tampereen Portin ryhmään ilmoitatutuminen TaTU Tampereen kautta.

 

Harrasteryhmä:

Pyynikin ryhmän ilmoittautuminen tapahtuu Tampereen kaupungin kautta.

Ylöjärven ryhmän ilmoittautuminen TaTU Tampereen kautta.

 

Parakilparyhmä:

Ilmoittautuminen tapahtuu TaTU Tampereen kautta.