UIMAKOULUT

Vesitaituri-uimakoulut

Vesitaiturit on tarkoitettu 3-7 vuotiaille lapsille. Ryhmät on jaettu kolmeen eri tasoon: Vesikirput, Vesikilpikonnat ja Vesimyyrät. Vesitaitureissa lapsi tutustuu veteen ja saa rohkeutta vedessä liikkumiseen. Ryhmissä harjoitellaan leikkien avuin uimataidon perusteita. Vesitaituri ryhmät järjestetään lastenaltaassa, jossa lapsi pääsee harjoittelemaan uintia ilman vanhempaa yhdessä uimaopettajan kanssa.

Vesikirput   3 –5 v

Vesikirput on suunnattu 3-5-vuotiaille uimataidottomille lapsille. Ryhmässä harjoitellaan mm. veteen puhaltamista, kasvojen kastamista veteen, kelluntoja, hyppyjä altaan reunalta sekä uintipotkuja. Tavoitteena on totuttaa ja opettaa lapsi toimimaan vedessä.

Huomioithan, että ryhmässä harjoitellaan ilman vanhempaa. Uimahalliin olisi hyvä käydä tutustumassa itsenäisesti ennen ryhmään tuloa, jottei uusi ympäristö jännitä😊

Veskirpuista voi jatkaa Vesikilpikonnat tai EasySwim uimakouluihin.

Hinta: 190€

Harjoituskertoja: 15
(1 per viikko)

Uintikerran kesto: 30min

Uintipaikat: Tampereen Uintikeskus, Hervannan Uimahalli ja Ylöjärven uimahalli

Tarkista vapaat paikat + ilmoittaudu mukaan
 Vesikilpikonnat   4 –7 v

Vesikilpikonnat on suunnattu 4-7-vuotiaille lapsille. Ryhmässä harjoitellaan mm. veteen puhaltamista, sukeltamista, kelluntoja, liukuja, hyppyjä veteen sekä myyrä- ja alkeisselkäuintia.

Ryhmä on luontainen jatkumo vesikirput-ryhmälle. Reipas 4-7 vuotias lapsi, joka on tottunut veteen, osaa sukeltaa sekä kellua voi aloittaa uintiharrastuksen suoraan tästä ryhmästä.

Vesikilpikonnista voi jatkaa ryhmiin: Vesimyyrät tai EasySwim Advanced

Hinta: 190€

Harjoituskertoja: 15
(1 per viikko)

Uintikerran kesto: 30min

Uintipaikat: Tampereen Uintikeskus, Hervannan Uimahalli ja Ylöjärven uimahalli.

Tarkista vapaat paikat + ilmoittaudu mukaan
 Vesimyyrät   5 –7 v

Vesimyyrät on suunnattu 5-7 -vuotiaille lapsille. Ryhmässä harjoitellaan liukuja, uintipotkuja, esineen sukeltamista pohjasta, käsilläseisontaa, hyppyjä sekä myyrä- ja alkeisselkäuintia. Ryhmä käy aina välillä tutustumassa isoon altaaseen. Tavoitteena on oppia uimaan yhtäjaksoisesti 25m.

Ryhmä on hyvä jatkumo Vesikilpikonnille, mutta Vesikilpikonna-ryhmän käyntiä ei vaadita. Ryhmään tullessa lapsen on hyvä osata sukeltaa, kellua, liukua sekä uida noin 5m matka vatsallaan ja selällään.

Vesimyyristä voi jatkaa ryhmiin: Uimarikoulu tai EasySwim Advanced

Hinta: 200€

Harjoituskertoja: 15
(1 per viikko)

Uintikerran kesto: 45min

Uintipaikat: Tampereen Uintikeskus ja Hervannan Uimahalli.

Syksyn 2024 ryhmiin ilmoittautuminen alkaa ma 20.5.

Tarkista vapaat paikat + ilmoittaudu mukaan