UIMAKOULUT

Uimakouluohjaajat

TaTU-nallen ohjaajakaarti on varmasti osaavimmasta päästä mitä alalta löytyy. Suuri osa ohjaajista on liikunnanohjaajia tai liikuntaneuvojia, eikä alalle kouluttamattomia ohjaajia ole mukana lainkaan. TaTU-nalle pitää myös omia koulutuksia ohjaajille, joilla taataan mahdollisimman laadukas ohjaustoiminta jokaisessa toimintapisteessä.

Erno Leskinen

Olen ohjannut uimakouluja 2003 alkaen. Uintipuolelta olen suorittanut SUH:n erityisuinnin, vauvauinnin, uimaopettajan ja allasvalvojan kurssit. Lisäksi olen käynyt useissa uintiaiheisissa konferensseissa. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja. Mielestäni on tärkeää laittaa ensin vesirohkeus ja pelastautumistaidot kuntoon. Siitä on sitten helppo jatkaa kohti uimataitoa

Susanna Kinnunen

Äitiyslomalla heinäkuusta 2019 alkaen

Olen työskennellyt TaTU:lla syksystä 2014. Olen valmistunut Kuortaneen Urheiluopistolta vuonna 2012, ja Vierumäen Urheiluopistolta liikunnanohjaajaksi vuonna 2018. Olen puolet elämästäni ehtinyt liikuttaa lapsia useamman eri lajin parissa. Uinnin parissa olen työskennellyt reilu kymmenen vuotta eri ikäisten lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Huomioin uimakoululaiset yksilöinä, ja opetan heitä leikin kautta. Parasta uinninohjauksessa on nähdä positiivisen palautteen vaikutus ja oppimisen ilo.

Laura Kostiainen

Olen opettanut uintia vuodesta 2004. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja lisäksi minulla on uimaopettajan, vauvauintiohjaajan ja erityisuintiohjaaja koulutus. Mielestäni oppimisen sekä onnistumisen ilo on aina ihana nähdä uimarin kasvoilta. TaTU:ssa parasta on yhteishenki sekä ohjaajien motivoitunut asenne työntekoon.

Noora Nyberg

Olen ohjannut uimakouluja vuodesta 2016 lähtien ja minulla on EasySwim koulutus. Parasta ohjaamisessa on nähdä uimareiden nopea kehittyminen. Omaa uintitaustaa minulla on kilpauinnista yli 13 vuoden ajalta. Opiskelen tällä hetkellä matemaattisten aineiden opettajaksi ja diplomi-insinööriksi.

Essi Koskinen

 

Esittely tulossa

Elina Karinkanta

 

Esittely tulossa

Annika Karinkanta

 

Esittely tulossa

Tiina Soukka

Olen ohjannut TaTU:ssa monenlaisia uimakouluja, pienimpien lasten EasySwim ryhmistä aikuisten alkeisryhmiin. Ohjaajana olen kannustava ja usein myös lempeä. Uintipuolella olen käynyt seuraavat kurssit: SUH uimaopettaja, EasySwim, nalle- ja nassikkapaini sekä uimaliiton taso 1 valmentajakoulutus. Tällä hetkellä opiskelen luokanopettajaksi.

Viivi Kuusinen

Lopetin itse kilpauinnin vuonna 2017, jonka jälkeen siirryin ohjaamaan uimakouluja ja kesäleirejä. Olen käynyt EasySwim-koulutuksen. Uimakoulujen ohjaamisessa parasta on huomata lapsien oppivan ja kehittyvät sekä sen, että heillä on hauskaa.

Ida Hulkko

Oman uintiurani parhaat saavutukset ovat olleet EM 5. ja MM 8.  Lisäksi minulla on 50 m rintauinnin SE ja useita Suomen mestaruuksia. Uintimaajoukkueessa olen ollut 2014 lähtien. Lisäksi olen toiminut valmentajana vuodesta 2016 ja ohjaajana 2017. TaTU:n uimakouluissa parasta on se, että niissä edetään leikin ja pelien avulla, lasten ehdoilla. Ilo ja riemu näkyvät jokaisella tunnilla mikä on ehdottomasti työn parhaita puolia.

Juho Lampinen

 

Esittely tulossa

Krista Nivalainen

 

Esittely tulossa

Matti Lahtinen

 

Esittely tulossa

Henna Nigmann

 

Esittely tulossa

Lotta Ilmarinen

Olen aktiivisesti toiminut uimaopetuksen parissa vuodesta 2011 lähtien. 2014 olen saanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uimaopettajan, uinninvalvojan ja rantapelastajan pätevyyden. EasySwim ohjaajana olen toiminut myös vuodesta 2014 lähtien. Tatulla olen ohjannut 2016 loppuvuodesta lähtien. Tieni uimaopetuksen ja vesiturvallisuuden pariin alkoi omasta kilpauintiharrastuksestani.

Laura Nyberg

Olen ohjannut uimakouluja 2011 vuodesta lähtien 2-12 vuotiaille lapsille sekä aikuisille. Minulla on vesiralliohjaajan koulutus. Mielestäni veteen kannattaa totuttautua pienestä asti ja vettä ei kannata pelätä.

Irma Kuusirati

 

Esittely tulossa

Juulia Laitinen

 

Esittely tulossa

Iida-Maria Haapala

 

Esittely tulossa

Ninna Salminen

 

Esittely tulossa

Emmi Rantamäki

 

Esittely tulossa