UIMAKOULUT

TaTU:n uintipaikat

Tampereen Uintikeskus

Joukahaisenkatu 7, 33540 Tampere.

Tampereen uintikeskus on perinteinen uimahalli, josta löytyy tarvittavat uimakoulumahdollisuudet. Uintikeskuksella on myös suurin osa seuramme kilpauintitoiminnasta. Uintikeskukselta löytyy myös TaTU Tampereen toimisto.

Uintikeskukselta löytyy lastenalataan Vesitaitureita, Uimarikoulu, Kilpauintikoulu, Nuorten harrasteryhmiä sekä Aikuisten ryhmiä.

Kuohu - Kangasalan uimahalli

Kirkkojärvenkuja 4, 36200 Kangasala.

Kuohu on Kangasalan uimahalli, josta löytyy hyvät uintimahdollisuudet koko perheelle.  TaTU järjestää Kuohussa lasten EasySwim Advanced ryhmiä sekä Uimarikouluja.

Tampereen Portti

Postitorvenkatu 16, 33840 Tampere.

Tampereen portti saatiin TaTU-nallen pesäksi vuoden 2018 alussa. Tämän jälkeen TaTU on pyrkinyt tekemään tilasta mahdollisimman hyvän ja käytännöllisen erityisesti uimakouluja varten. Tila on ennestään jo rauhallinen ja intensiivinen tila ohjata ja opetella uinnin perusteita.

Portilla ohjataan Vauvauinteja, Jatkavia vauvoja, Taaperoita, Perheuintia, Lapsi-vanhempiryhmiä, EasySwim ryhmiä, Uimarikouluja sekä Aikuisten alkeisryhmiä.

Ylöjärven uimahalli

Koulutie 6, 33470 Ylöjärvi.

Ylöjärven modernista liikuntakeskuksesta löytyy yksi TaTU-nallen uimakoulupaikoista. Monipuoliset allastilat mahdollistavat erilaisten ryhmien ohjaamisen.

Ylöjärven uimahallissa pidetään TaTU-Nallen uimakouluista Vesitaitureita, EasySwim Advanced ryhmiä, Uimarikouluja, Kilpauintikouluja, Nuorten harrasteryhmiä sekä Aikuisten tekniikkaryhmiä.

Hervannan uimahalli

Torisevanraitti 7, 33720 Tampere.

Hervannan 2021 remontoidussa uimahallissa on TaTU- nallen uimakoulupaikka. Altaita hallista löytyy kaksi. Lastenaltaan syvyys on 0,85 cm ja lisäksi käytössä on 25 metrin uima-allas.

Hervannan uimahallissa järjestetään lastenaltaan vesitaituriryhmiä sekä 25m altaassa Kilpauintikoulua ja Nuorten ryhmiä.