UIMAKOULUT

TaTUn uintipaikat

Tampereen Uintikeskus

Joukahaisenkatu 7, 33540 Tampere.

Tampereen uintikeskus on perinteinen uimahalli, josta löytyy tarvittavat uimakoulumahdollisuudet. Uintikeskuksella on myös suurin osa seuramme kilpauintitoiminnasta. Uintikeskukselta löytyy myös TaTU Tampereen toimisto.

Uintikursseista uintikeskuksella on Vesitaitureita, Kilpauintikoulu, Harrasteryhmä ja aikuisten tekniikka- ja treeniryhmät.

Tampereen Portti

Postitorvenkatu 16, 33840 Tampere.

Tampereen portti saatiin TaTU-nallen pesäksi vuoden 2018 alussa. Tämän jälkeen TaTU on pyrkinyt tekemään tilasta mahdollisimman hyvän ja käytännöllisen erityisesti uimakouluja varten. Tila on ennestään jo rauhallinen ja intensiivinen tila ohjata, mutta käytännön asioita pyritään vielä parantamaan entisestään.

Portilla ohjataan Vauvauinteja, Jatkavia vauvoja, Taaperoita, Perheuintia, Lapsi-vanhempiryhmiä, EasySwimiä, Uimarikouluja ja Aikuisten alkeisryhmiä.

Ylöjärven uimahalli

Koulutie 6, 33470 Ylöjärvi.

Ylöjärven modernista liikuntakeskuksesta löytyy yksi TaTU-nallen uimakoulupaikoista. Monipuoliset allastilat mahdollistavat erilaisten ryhmien ohjaamisen. 

Ylöjärven uimahallissa pidetään TaTU-Nallen uimakouluista Vauvauinteja, Jatkavia vauvoja, Taaperoita, Vesitaitureita, EasySwimiä, Uimarikouluja, Kilpauintikouluja ja harrasteryhmiä.