UIMAKOULUT

TaTUn uintipaikat

Tampereen Uintikeskus

Joukahaisenkatu 7, 33540 Tampere.

Tampereen uintikeskus on perinteinen uimahalli, josta löytyy tarvittavat uimakoulumahdollisuudet. Uintikeskuksella on myös suurin osa seuramme kilpauintitoiminnasta. Uintikeskukselta löytyy myös TaTU Tampereen toimisto.

Uintikursseista uintikeskuksella on Vesitaitureita, Kilpauintikoulu, Harrasteryhmä ja aikuisten tekniikka- ja treeniryhmät.

Tampereen Portti

Postitorvenkatu 16, 33840 Tampere.

Tampereen portti saatiin TaTU-nallen pesäksi vuoden 2018 alussa. Tämän jälkeen TaTU on pyrkinyt tekemään tilasta mahdollisimman hyvän ja käytännöllisen erityisesti uimakouluja varten. Tila on ennestään jo rauhallinen ja intensiivinen tila ohjata, mutta käytännön asioita pyritään vielä parantamaan entisestään.

Portilla ohjataan Vauvauinteja, Jatkavia vauvoja, Taaperoita, Perheuintia, Lapsi-vanhempiryhmiä, EasySwimiä, Uimarikouluja ja Aikuisten alkeisryhmiä.

Ylöjärven uimahalli

Koulutie 6, 33470 Ylöjärvi.

Ylöjärven modernista liikuntakeskuksesta löytyy yksi TaTU-nallen uimakoulupaikoista. Monipuoliset allastilat mahdollistavat erilaisten ryhmien ohjaamisen.

Ylöjärven uimahallissa pidetään TaTU-Nallen uimakouluista Vesitaitureita, EasySwimiä, Uimarikouluja, Kilpauintikouluja ja harrasteryhmiä.

Hervannan uimahalli

Torisevanraitti 7, 33720 Tampere.

Hervannan 2021 remontoidussa uimahallissa on Tatunallen uimakoulupaikka. Altaita hallista löytyy kaksi. Lastenaltaan syvyys on 0,85 cm ja lisäksi käytössä on 25 metrin uima-allas.

Hervannan uimahallissa järjestetään vesitaituriryhmiä sekä EasySwim -ryhmiä, kilpauintikoulu sekä nuorten ryhmiä.