UIMAKOULUT

EasySwim -uimakoulut

Kun tavoitteena on normaalia parempi uimataito.

EasySwim-metodia on kehitetty Hollannissa jo yli 15 vuoden ajan ja tällä hetkellä yli 20 000 lasta oppii vuosittain Hollannissa uimaan sen avulla. EasySwim-uimakouluissa tavoitetaso on asetettu korkealle ja metodi tähtää sekä huomattavan hyvään uimataitoon että myös vesiturvallisuuteen. Uimakoulu valmistaa lasta toimimaan oikein ja olemaan hätääntymättä myös yllättävissä tilanteissa, kuten veneestä veteen pudotessa.

EasySwim-uimakoulussa kaikki opetus tapahtuu syvässä altaassa. Lapsilla on päällään kellukepuku, jonka avulla he jaksavat aktiivisesti harjoitella uintia koko tunnin ajan. Puku otetaan jokaisella tunnilla hetkeksi pois päältä ja lasten kehittyessä puku jää pikkuhiljaa pienempään rooliin. Jokaisen tulee itse hankkia puku lapselle ennen ensimmäistä uintikertaa. Ilman pukua opetukseen EI voi osallistua. Klubbensportin verkkokaupasta löydätte lisätietoja, mm. kokotaulukon puvuista.

Lapsen yksilöllisen oppimistahdin mukaan EasySwim-uimakoulu kestää 40-60 uimakoulukertaa, jonka jälkeen lapsi suorittaa EasySwim Diplomin. Diplomin suoritettuaan lapsella on riittävät taidot jatkaa TaTU:n seuraaviin uintiryhmiin.

Lisäinfoa EasySwim-metodista löydät tästä.

EasySwim ryhmien pelisäännöt löydät tästä.

EasySwim-opetusta on tarjolla seuraavissa uimapaikoissa: Tampereen Portti, Hervannan uimahalli & Ylöjärven uimahalli.

EasySwim Survival  3 –4 v

EasySwim Survival -kurssi on tarkoitettu 3-4 –vuotiaille lapsille. Kurssilla tutustutaan veteen ja harjoitellaan, vedessä selviämistä ja sieltä pois pääsemistä. Tämä on varsinainen pikkuvesipedon vesiturvallisuuskurssi!

Kurssilla ollaan alusta alkaen pääasiassa tai kokonaan syvässä altaassa EasySwim Pro Jacket –uimaopetuspukujen avulla. Puku ja opettaja luovat lapsella turvallisuuden tunteen vedessä. Siten lapsi uskaltaa kokeilla ja sitä kautta oppia uusia asioita. Syvässä vedessä lapsi oppii tuntemaan veden paremmin, joka nopeuttaa uinnin oppimista myöhemmin EasySwim Advanced -kurssilla.

Pienryhmässä lapsi tuntee olonsa turvallisemmaksi, oppii muilta enemmän ja sitoutuu ryhmään paremmin kuin isoissa ryhmissä. Ryhmä on hyvä aloituspaikka reippaille veteen tottuneille lapsille, jotka pystyvät jo olemaan erillään vanhemmistaan.

Survival-ryhmästä voi jatkaa ryhmään EasySwim Advanced

Hinta: 190€
Ohjaajien määrä: 1
Harjoituskertoja: 15
(1 per viikko)
Uimapaikka:
– Tampereen Portti
– Ylöjärven uimahalli

Syksyn 2022 kurssipaikat ovat täynnä.

 

Ryhmät alkavat viikolla 34.

Tarkista vapaat paikat + ilmoittaudu mukaan
EasySwim Advanced    4 –7 v

Easyswim advanced on luontainen jatkumo Easyswim survival -ryhmälle. Mukaan voi kuitenkin tulla ilman survival -ryhmän käyntiä, tällöin lapsen tulisi olla reipas ja pärjätä omin avuin pieni hetki syvässä vedessä. Ryhmä on tarkoitettu 5-7 vuotiaille lapsille, jotka ovat reippaita ja vesirohkeita.

Easyswim advanced ryhmässä on hyvä opetella uimataito riittäväksi, liivin avulla tietyt harjoitukset ovat kevyempiä tehdä ja näin ollen kehitystä tapahtuu nopeammin. Tunneilla uidaan ilman liivejä heti, kun taitotasot sen sallivat, joten haasteita saadaan jokaiselle. Easyswim advanced tunneilla voi olla mukana, vaikka välillä koko tunti menisikin ilman liiviä.

Advanced-ryhmästä voi jatkaa Uimarikouluihin

Hinta: 200€
Ohjaajien määrä: 1
Harjoituskertoja: 15
(1 per viikko)

Uimapaikka:
– Tampereen Portti
– Hervannan Uimahalli
– Ylöjärven uimahalli

Ryhmät alkavat viikolla 34.

Tarkista vapaat paikat + ilmoittaudu mukaan