TaTU ja StaffPoint yhteistyöhön

13.01.2021

TaTU ja StaffPoint ovat sopineet yhteystyöstä. StaffPoint-konserni on täyden palvelun HR-talo ja vastuullinen työnantaja. StaffPoint tulee näkymään tulevaisuudessa mm. TaTU:n järjestämissä kilpailutapahtumissa. TaTU suorittaa parhaillaan StaffPointin kanssa yhteistyössä Rauhaniemen Operatiivisen Palvelupäällikön rekryä.

”Kun päätimme aloittaa hakemaan Rauhaniemen kehittämisen kannalta keskeistä henkilöä, niin totesimme heti, että oikean henkilön löytämiseksi tarvitsemme asiantuntijan apua rekrytoinnissa. StaffPointin kanssa asia on edennyt vauhdilla ja ammattitaidolla. Heti alusta asti tuntui siltä, että he ymmärtävät meidän tarpeemme ja heidän avullaan olemmekin löytäneet useamman tehtävään soveltuvan kandidaatin. Rekryprosessimme on vielä kesken mutta tiedämme jo nyt, että olemme löytäneet varmasti tehtävään sopivan henkilön. Mahtavaa, että StaffPoint haluaa olla mukana TaTU:n matkassa jatkossakin.”

- Juho Allonen, Toiminnanjohtaja

StaffPoint yritysesittely

Mitä Sinä odotat työelämältä?
Että löydät jotakin, eikö totta. Löydät tekemistä. Tulonlähteen. Merkityksen. Suunnan. Parhaat puolesi. Ratkaisun. Yhteisön. Osaat! Kasvat! Menestyt!

StaffPoint-konserni on täyden palvelun HR-talo ja vastuullinen työnantaja; yksi Suomen suurimmista.

Rekrytoimme, valmennamme ja koulutamme työntekijöitä uusille urille. Työnantajille tarjoamme työn tuottavuutta parantavia HR-ratkaisuja ja -työkaluja.
Olemme hyviä tekemään työelämän löytöjä. Näemme, millaisella osaamisella työntekijä onnistuu ja millaisilla henkilöstöratkaisuilla yritys menestyy.

Henkilöstöä MEillä on lähes 12 000, joista noin 350 työskentelee toimihenkilöinä HR-asiantuntijatehtävissä, valmentajina ja kouluttajina. Vuosittain tarjoamme työmahdollisuuksia kymmenille tuhansille. Lue meistä lisää täältä: www.staffpoint.fi

Löydät meidät somesta täältä: