Koronatiedote 19.1.

19.01.2021

Saimme Tampereen kaupungilta luvan käynnistää uintiharjoittelu myös Tampereen Uintikeskuksella 18.1. alkaen. Harjoituslupa ei valitettavasti koske aikuisten harrasteryhmiä. Myös vauva-, taapero- lapsi-vanhempi- ja erityisuintiryhmät alkavat 23.1. Tampereen Portilla. Alla ajantasainen tilanne jokaisen uintipaikkamme osalta:

Tampereen Portin uimakoulut

Lasten ja nuorten osalta Tampereen Portin ryhmät alkoivat 11.1. Tällä viikolla käynnistämme myös vauva-, taapero- lapsi-vanhempi- ja erityisuintiryhmät 23.1. alkaen. Ryhmiä on jaettu pienemmiksi, jos ryhmissä on ollut yli 10 osallistujaa. Tästä syystä joidenkin osallistujien osalta kurssin ajankohta saattaa muuttua. Ilmoitamme muutoksista kaikkia osallistujia erikseen sähköpostitse. Rajoituksista johtuen vauva- ja taaperoryhmiin voidaan ottaa kerrallaan mukaan vain toinen vanhemmista. Aikuisten ryhmät alkavat siinä vaiheessa, kun yli 20 v liikuntaharrastuksia koskevia rajoituksia puretaan. Tästä ilmoitamme sähköpostitse heti, kun ajankohta selviää.

Ylöjärven Uimahallin uimakoulut

Kaikki Ylöjärven uimakoulut ja -kurssit alkoivat hienosti viime viikolla poikkeusajan ohjeita noudattaen. Kurssit jatkuvat viime viikon tapaan ennallaan. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kaikkia osallistujia sähköpostitse.

Tampereen Uintikeskuksen uimakoulut

Tampereen Uintikeskuksen uimakoulut alkavat 23.1. lasten ja nuorten ryhmien osalta. Valitettavasti joudumme siirtämään poikkeusolojen ajaksi kaikki Uintikeskuksen uimakoulut vain viikonlopuille. Koronarajoitusten takia, kaupunki pystyy antamaan meille lastenallasta käyttöön vain viikonlopuilta. Kyseessä on siis kaupungin linjaus. Pahoittelemme aikataulumuutosta. Uusi uimakouluaika on ilmoitettu ryhmille sähköpostitse. Siinä vaiheessa, kun Uintikeskus aukeaa täysin, uimakoulujen ajankohdat siirtyvät alkuperäiselle ajankohdalle. Tästä ilmoitamme kaikkia ryhmiä erikseen sähköpostitse. Ohjeet Uintikeskuksella toimintaan poikkeusaikana lähetetään ryhmille tällä viikolla. Aikuisten ryhmien osalta kurssit alkavat, kun Uintikeskus aukeaa normaalisti yleisölle.

Kilpauintiryhmät

Kilpauintiryhmien harjoittelu Uintikeskuksella alkaa 18.1. kaikilla ryhmillä, jotka eivät rajoitusten takia ole nyt päässeet uimaan. Valmentajat ilmoittavat mitkä ryhmien harjoitusajat ovat poikkeusaikana sekä missä ryhmä kokoontuu sisäänmenoa varten. Muut toimintaohjeet on lähetetty kilpauimareille sähköpostitse 15.1. Ohjeet ovat voimassa, niin kauan kuin toisin ilmoitetaan. Jokaisen tulee noudattaa ohjeita tarkasti.

 

Kysymykset: