Avaamme toimintamme osittain 11.1. alkaen

08.01.2021

Pirkanmaan koronanyrkki antoi tällä viikolla luvan käynnistää lasten ja nuorten harrastustoiminnan 10.1. alkaen AVI:n kokoontumisrajoitusten mukaisesti pienryhmissä kaupungin sisäliikuntapaikoilla. Alla ajantasainen tilanne jokaisen uintipaikkamme osalta:

Tampereen Porttin uimakoulut

Alkuperäisen suunnitelmamme mukaan uimakoulumme ja -kurssimme alkavat lasten ja nuorten osalta viikolla 2 (11.1.-17.1.) Tampereen Portilla. Ne ryhmät joissa on mukana aikuisia (vauva-, taapero-, lapsi-vanhempi-, perheuinti sekä aikuisten alkeisryhmät) aloitus siirtyy myöhemmäksi. Samoin lopetus siirtyy myöhemmälle keväälle. Pyrimme järjestämään näille ryhmille yhä 15 uintikertaa kevään aikana. Arvioimme tilannetta viikottain ja ilmoitamme heti, kun kurssit alkavat. Ryhmille lähetetään tänään yksilölliset ohjeet siihen kuinka Tampereen Portilla toimitaan. Portin uimakouluissa on vielä tilaa, tervetuloa mukaan: https://tatu.fi/uimakoulut/

Ylöjärven Uimahallin uimakoulut

Alkuperäisen suunnitelmamme mukaan kaikki uimakoulumme ja -kurssimme alkavat viikolla 2 (11.1.-17.1.) Ylöjärven Uimahallilla. Ryhmille lähetetään tänään yksilölliset ohjeet siihen kuinka uintipaikoilla toimitaan. Ylöjärven uimakouluissa on vielä tilaa, tervetuloa mukaan: https://tatu.fi/uimakoulut/

Tampereen Uintikeskuksen uimakoulut

Valitettavasti kaupunki ei avaa Tampereen Uintikeskusta vielä viikolla 2 (11.1.-17.1.) uimakoulujen käyttöön. Uintikeskuksen osalta kaupunki arvioi tilannetta uudelleen ensi viikon lopulla. Olemme kuitenkin yhä luottavaisia, että uimakoulut päästään aloittamaan pian myös Uintikeskuksella. Uintikeskuksen uimakoulujen osalta aloitus siirtyy myöhemmäksi. Samoin lopetus siirtyy myöhemmälle keväälle. Pyrimme järjestämään näille ryhmille yhä 15 uintikertaa kevään aikana. Uimakoulut alkavat kuitenkin heti, kun saamme kaupungilta luvan. Ilmoitamme ryhmille heti, kun aloitusaika on tiedossa.

Kilpauintiryhmät

Valitettavasti kaupunki ei avaa Tampereen Uintikeskusta vielä viikolla 2 (11.1.-17.1.) uusille kilpauimareille. Toistaiseksi vain ne ryhmät, jotka pääsivät uimaan joulukuussa saavat jatkaa sisätiloissa. Uintikeskuksen osalta kaupunki arvioi tilannetta uudelleen ensi viikon lopulla. Olemme kuitenkin yhä luottavaisia, että kaikki kilpauimarit pääsisivät aloittamaan harjoittelun pian myös Uintikeskuksella. Valmentajat ilmoittavat ryhmilleen missä ja miten kevätkauden harjoituksia aloitetaan.