Uimakoulut keskeytyvät 2.-21.12.

30.11.2020

Valitettavasti koronatilanne Pirkanmaalla on viimeisen viikon aikana heikentynyt merkittävästä. Alueen koronakoordinaatioryhmä on tehnyt uusia rajoituksia epidemiatilanteen hillitsemiseen. Uusina rajoituksina julkisia ja yksityisiä sisäliikuntatiloja suositellaan suljettavaksi 2.-21.12. väliseksi ajaksi. Suosituksen seurauksena uimahallit menevät kiinni keskiviikkona. Vastuullisena toimijana noudatamme samaa suositusta myös Tampereen Portin allastilamme kanssa. Tästä syystä joudumme valitettavasti keskeyttämään uimakoulu- ja kurssitoimintamme uusien rajoituksien ajaksi. Järjestämme uimakoulut ja kurssit siis normaalisti vielä huomenna. Rajoitukset ovat erityisen harmillisia lasten ja nuorten matalan kynnyksen liikuntaharrastuksen kannalta, jota suurin osa meidänkin toiminnastamme on.

Tilanteesta huolimatta olemme iloisia, että suuri osa syksyn uimakouluistamme saatiin vietyä läpi suunnitelmien mukaisesti. Muidenkin kurssien osalta jäi enää muutama kerta jäljelle. Kesken jääneiden kurssien osalta palaamme kurssikohtaisiin jatkosuunnitelmiin tai hyvityskäytänteisiin lähiaikoina.

Uimahalleja koskevien rajoitusten pitäisi poistua hyvissä ajoin ennen kevään uimakoulukautemme alkua. Tällä hetkellä näyttää siis siltä, että pääsemme aloittamaan kevään kurssit alkuperäisen suunnitelman mukaan tammikuussa. Mikäli rajoitukset kuitenkin jostain syystä ovat yhä tammikuussa voimassa, niin kevään uintikauden aloitus siirtyy hieman myöhemmäksi. Jos näin käy, uintikerrat jatkuvat pidemmälle kevääseen.

Kevään uimakouluilmoittautuminen on nyt käynnissä ja suurin osa uimakoulupaikoistamme on jo varattu. Mikäli haluat varmistaa paikkasi TaTU-nallen uimakouluissa, niin varaa paikkasi ajoissa TÄSTÄ

Ota seurantaan myös TaTU-nallen uimakoulujen some ja pysyt ajantasalla ajankohtaisista asioista:
Instagram
Facebook

Lisätietoja: , 045 602 5330