Uimahallit kiinni 2.-21.12.

01.12.2020

Valitettavasti koronatilanne Pirkanmaalla on viimeisen viikon aikana heikentynyt merkittävästä. Alueen koronakoordinaatioryhmä on tehnyt uusia rajoituksia epidemiatilanteen hillitsemiseksi. Uusina rajoituksina julkisia sisäliikuntatiloja suositellaan suljettavaksi 2.-21.12. väliseksi ajaksi. Suosituksen seurauksena uimahallit menevät kiinni keskiviikkona. Virallinen päätös kaupungilta tulee myöhemmin tänään. Tänään treenit kuitenkin vielä normaalisti.

Kaupunki on kuitenkin sallimassa harjoittelun liikuntatiloissaan omien kriteeriensä mukaan osalle/kaikille SM- ja/tai NSM-tason urheilijoille. Olemme tehneet kaupungilta saamiemme ohjeiden mukaan uimaseurojen osalta esityksen kaupungille niistä uimareista joiden harjoittelun toivomme heidän sallivan. Tässä vaiheessa kuitenkin ilmoitamme, että mahdollinen harjoittelu koskee korkeintaan R1-R3 uimareita. Valmentajat ilmoittavat uimareille kuinka harjoittelu altaalla jatkuu, kun kaupungilta tulee päätöksiä.

Muiden ryhmien osalta harjoittelu jatkuu ryhmäharjoitteluna ulkotiloissa. Myös Hipan vuorot keskeytyvät näiden rajoitusten ajaksi (tänään kuitenkin normaalisti Hipan treeni). Valmentajat infoavat oman ryhmänsä harjoitusten ajankohdista ja paikoista sekä joulutauon ajankohdasta. Muistutamme, että näissä olosuhteissa ulkoharjoittelu on yhtä tärkeää kuin uintiharjoittelukin. Toivomme siis, että vanhemmat kannustavat lapsiaan ylläpitämään treenivirettä seuran tarjoamissa ulkotreeneissä.

Kaikissa harjoituksissa tulee yhä muistaa tartuntatautien ehkäisykeinot:
- Treeneihin saa tulla vain täysin oireettomana
- Turvavälit pitää pyrkiä säilyttämään
- Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta tulee huolehtia. Uimareiden tulee kantaa omaa käsidesipulloaan mukanaan.
- Jos saat oireita, hakeudu koronatestiin ja pysy kotona

Kaikesta huolimatta tilanne on tällä hetkellä huomattavasti positiivisempi kuin keväällä. Toivotaan, että hallit aukeavat myöhemmin joulukuussa ja normaaliin harjoitustoimintaan voitaisiin taas pian palata.

Toivomme kaikille liikunnan riemua harjoituksiin!

Lisätietoja: Juho Allonen, 0405562977,