TaTU:lla loistava onnistuminen SM-kotikisoissa!

16.12.2019

TaTU Tampere oli toisena järjestävänä seurana mukana Tampereen SM-uinneissa viime viikon lopulla. TaTU:lla oli nelipäiväisessä koitoksessa mukana peräti 36 uimarin joukkue. Seura menestyi laajalla rintamalla ja sijoittui lopulta seurojen välisessä pistekilpailussa upealle 5. sijalle. Uimarit kauhoivat kisoista peräti 3 kultaa ja 7 hopeaa. Suoritus riitti mitalitaulukossa sijalle 4. Uimarit osoittivat kotikisoissa mahtavaa venymistä. SM-joukkue rauhoittuu hiljalleen joululoman viettoon

• 8. sija Jyri Lähde 100 m ru

SM-uintien yhteydessä aamujaksoilla uitiin myös Nuorten SM-kilpailut. TaTU sijoittui nuorissa pistekilpailussa 15. sijalle. Pisteitä nuorissa toivat:

Kuvia kisoista TÄSTÄ

SM-uinnit ja TaTU herättivät mediassa hyvin mielenkiintoa. Alla muutama juttu itse kisoista ja TaTU:n uimareista:

Tuhannet kiitokset kaikille niille lähes kahdelle sadalle vapaaehtoiselle, jotka tekivät kymmeniä ja kymmeniä tunteja töitä näiden kisojen eteen. Erityiskiitokset Uinnin Tuen SM-kisatiimille kilpailuiden organisoinnista!