Haemme ohjaajia uimakouluihimme

13.11.2020

TaTU Tampere on opettanut tamperelaisia uimaan jo 101 vuoden ajan. Tällä hetkellä tarjoamme uinnin opetusta ja uimakouluja vauvoille, lapsille, nuorille aikuisille ja erityisryhmille. Liikutamme viikottain noin 800 harrastajaa. Kilpauintipuolella TaTU on yksi viime vuosien menestyneimmistä uimaseuroista ja urheilijoistamme löytyy kansallisia ja kansainvälisiä huippu-uimareita. Suurin osa kilpauimareistamme siirtyy kilpauintiryhmiin uimakoulupolkumme kautta. Uimakoulutoimintamme laajenee jatkuvasti ja ensi kevään kurssimme täyttyvät tällä hetkellä ennätystahtia. Tästä syystä meillä on kova tarve rekrytoida ensi keväälle lisää osaavia uimakouluohjaajia. Kaikki ohjaajamme ovat palkattuja liikunta-alan ammattilaisia.

TaTU Tampere ry etsii ammattitaitoiseen ohjaajarinkiin uimaopettajia ja vauvauintiohjaajia. Ohjaajat toimivat itsenäisesti omien ryhmiensä mukana, suunnitellen ja toteuttaen uimakouluja.

TaTU Tampere tarjoaa uimakouluja Tampereen uintikeskuksella, Ylöjärven uimahallilla ja Tampereen portin allastilassa Postitorvenkadulla.

Tällä hetkellä etsimme:
-Uimaopettajia Ylöjärven uimahallille ja Tampereen portille,
-Vauvauintiohjaajaa Tampereen portille.

Vauvauintiohjaajilta vaadimme Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton mukaisen koulutuksen, sekä 18 vuoden ikää. Uimaopettajat koulutamme tarvittaessa itse.

Käymme hakemuksia läpi jo rekrytoinnin aikana, joten paikat täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote

Lisätietoja työstä ja toimipisteistä antaa harrasteuinninkoordinaattorimme Erno Leskinen
 / 045 602 5330

Luo koko rekryilmoitus TÄSTÄ