Toiminnanjohtaja Juho Allonen jatkaa uusiin tehtäviin

11.09.2023

TaTU:n toiminnanjohtajana viimeisen vajaan viiden vuoden ajan työskennellyt Juho Allonen jatkaa uusiin haasteisiin urheilun ja liikunnan parissa 2.10.

”Haluan kiittää koko TaTU:n seurayhteisöä ja sidosryhmien edustajia yhteisestä matkasta. Erityiskiitokset koko toimiston porukalle ja hallitukselle. TaTU on hieno seura, joka on ottanut upeita kehitysaskelia monella osa-alueella. Seuran jäsenmäärä on kasvanut koko ajan hurjaa kyytiä, kiitos uimakoulutoiminnan kehityksen. Samalla seura elää huippu-uinnin osalta kulta-aikaansa ja tekee vahvaa juniorityötä. TaTU on kehittänyt Rauhaniemen kansankylpylän toimintaa aktiivisesti, josta seurauksena ovat jatkuvasti kasvavat asiakasmäärät. Seuran menestys on monen asian summa, mutta ilman niitä kymmeniä vapaaehtoisia, jotka TaTU:n eteen tekevät viikoittain töitä, se ei olisi mahdollista. Henkilöiden, jotka TaTU:n toiminnan mahdollistavat kannattaa olla ylpeitä itsestään”, Allonen sanoo.

TaTU:n hallituksen puheenjohtaja Mika Tynkkynen kertoo, että uuden toiminnanjohtajan rekrytointi käynnistetään välittömäsi. Vt. toiminnanjohtajana aloittaa lokakuun alussa tällä hetkellä nuorten valmennuspäällikkönä toimiva Tiina Hänninen.

”Olemme sopineet Tiina Hännisen kanssa, että hän ottaa vastaan vt. toiminnanjohtajan tehtävät toistaiseksi, kunnes sopiva toiminnanjohtajan seuraaja on rekrytoitu. Tiina on toiminut alkuvuodesta alkaen nuorten valmennuspäällikkönä ja on seurassa kaikkien tuntema henkilö. Tehtävien osalta teemme pientä uudelleen järjestelyä, jotta Tiinan vanhat velvoitteet ja uusi työ pystytään yhdistämään. Haluan tietenkin kiittää Juhoa omasta sekä seuran puolesta tästä viidestä vuodesta. Tänä aikana TaTU:n toiminta on kehittynyt merkittävästi haluamaamme suuntaan. Henkilökohtaisesti olen nauttinut suuresti Juhon kyvystä keskittyä olennaiseen niin vaikeissa operatiivisissa tilanteissa, kuten korona sekä myös kykyyn nähdä suuria kokonaisuuksia osana TaTU:n strategiaa. Toivotan Juholle onnea ja menestystä uusissa haasteissa”, Tynkkynen toteaa.

Lisätietoa:
Hallituksen puheenjohtaja, Mika Tynkkynen
, puh. 050 598 9201

Vt. toiminnanjohtaja, Tiina Hänninen
, puh. 050 4790592