Tilaa TaTU-kasvomaski 23.8. mennessä

18.08.2020

Syksyn päheimmät kasvomaskit ovat nyt tilattavissa! Teemme tilauksen TaTUn yhteistyötahon Nonamen kautta kankaisista kasvomaskeista. Tilaus toteutuu, jos maskeja tilataan 30 kpl. Toimitusaika 3-4 vk. Tilaukset viimeistään 23.8. Kilpauimarit tekevät tilauksen kootusti oman ryhmän vastuuvanhemman kautta. Muut voivat laittaa tilauksensa sähköpostilla . Huom! Maskin tilaus vaatii TaTU:n myClub-tunnuksen.

Koko vaihtoehdot: S (lapsille ja pienikokoisille aikuisille), M (aikuisille)
Materiaali: 100 % polyester
Pesu: 60-90 asteessa
Väri/malli: musta ja punainen väri
Hinta: 13,8 €/kpl

THL antoi viime viikolla suosituksen kasvomaskien käyttöön: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille

Lisätietoa Nonamen maskista:
”Kasvomaskimme on EU-säädökset täyttävistä materiaaleista, eivätkä sisällä kumia tai luonnonkuituja. Nonamen valmistama kasvomaski on uudelleenkäytettävä ja -pestävä, kaksikerroksinen kangasmaski. Kasvomaskeissa on käytetty hengittäviä, synteettisiä materiaaleja, jotka eivät sido itseensä kosteutta. Näillä ominaisuuksilla luodaan epäsuotuisampi kasvuympäristö kosteudesta pitäville mikrobeille, verrattuna yleisesti käytettyihin luonnonkuituihin. Maskin suunnittelussa on otettu huomioon pestävyys, kestävyys sekä käytettävyys. Kasvomaskin tarkoitus on estää tartuntaa aiheuttavien pisaroiden leviämistä puhuessa, ulos hengitettäessä tai yskiessä. Valmistamamme tuote ei ole lääkinnällisten laitteiden asetuksen tarkoittama kirurginen suu-nenäsuojus tai henkilönsuojainasetuksen tarkoittama hengityksensuojain. Tuotteessa ei ole CE-merkintää. Kankainen kasvomaski ei täytä terveydenhuollon laatuvaatimuksia eikä siinä mielessä esim. anna suojaa koronavirusta vastaan, mutta viranomaisten mukaan kangasmaskin käyttäjä ehkäisee koronaviruksen levittämistä.”