TaTU:lle menestystä alkusyksyn kisoista

21.10.2019

Syyskausi on jo puolen välin yli ja kisatkin pyörivät täydellä höyryllä. TaTU on jatkanut viime vuosien tapaan menestyksekästä menoaan tänä syksynäkin. Edellisenä viikonloppuna TaTU:n miesten viestijoukkue jatkoi jälleen voittojen sarjaansa, kun miehet kävivät pokkaamassa sekä 4×50 vuv ja 4×50 skuv Suomen mestaruudet Lappeenrannan GP-kisoissa. Katso tulokset TÄSTÄ. Mainittakoon vielä, että miehet ovat voittaneet tänä vuonna jaossa olleista seitsemästä viestimestaruudesta peräti neljä. Suomen mestaruuksia on jaossa tänä vuonna vielä vuoden huipentavissa Tampereen SM-uinneissa joulukuussa.

Seuralle on myös siunaantunut tänä syksynä kansainvälistä menestystä, kun Ida Hulkko kävi ottamassa kaksi Maailmancupin voittoa Budapestissa 100 m ja 50 m rintauinneissa lokakuun alussa. Tulokset löytyvät TÄÄLTÄ. Idalla syyskauden päätavoite on Glascow`n EM-uinneissa joulukuussa.

Myös juniorit ovat jo päässeet virittelemään kisavauhtiaan alkusyksyn kisoissa sekä Ollgreneissa että Nääsuinneissa. Junnujen omat mestaruuskilpailutkin lähestyvät. Ensimmäisenä vuorossa ovat IKM-aluekilpailut Tampereella 1.-3.11. Aluekisoihin osallistuvat T10-15 ja P11-16 ikäsarjojen uimarit. T12-15 sekä P13-16 sarjoista 16 nopeinta jatkavat IKM-loppukilpailuihin Vaasaan 29.11.-1.12.2019. Nuorten Suomen mestaruudet ratkotaan avoimen sarjan tapaan SM-uinneissa Tampereella joulukuussa. SM-uinteja sekä IKM-aluekilpailuita on mahdollista päästä seuraamaan parhaalta paikalta toimitsijatehtävistä. Lisätietoa ja ilmoittautuminen Uinnin Tuen sivuilta.