TaTU Tampere hakee valmennuspäällikköä!

20.05.2022

TaTU Tampere on perustettu vuonna 1919. Se on viime vuosien menestyneimpiä suomalaisia uimaseuroja. Toiminnan keskiössä ovat kilpa- ja huippu-uinti mutta toimintaamme kuuluu myös laaja uimakoulutarjonta. Seuran jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 1100. Etsimme nyt rentoon työyhteisöömme kokopäivätoimista valmennuspäällikköä työsuhteeseen.

VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ

Tehtäviisi kuuluu
Valmennuspäällikkönä vastaat seuramme kilpauintiryhmien operatiivisesta toiminnasta ja toiminnan pitkäjänteisestä kehittämisestä. Toimit valmentajiemme esihenkilönä ja tuet heitä päivittäisessä valmennustyössä. Suunnittelet valmentajien koulutusta ja kehittämistä sekä autat valmennustiimejä pääsemään heidän tavoitteisiinsa. Tehtäviisi kuuluu TaTU:n valmennusjärjestelmän kehittäminen ja uimarinpolun rakentaminen. Lisäksi osallistut olosuhteiden kehittämiseen ja sidosryhmäyhteistyöhön.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta vahvaa kokemusta joko valmennuspäällikön tehtävistä tai uintivalmennuksesta. Pystyt johtamaan valmentajia sekä organisoimaan toimintaa tehokkaasti. Sinulla on kokemusta seuratoiminnan kehittämisestä ja haluat olla rakentamassa TaTU:laista menestystarinaa. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työ edellyttää hyviä viestintätaitoja, vastuunkantokykyä ja mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Liikunta-alan koulutus on plussaa.

Tarjoamme
Tarjoamme mahdollisuutta päästä kehittämään seuran kilpauinti- ja valmennustoimintaa aina huipulle saakka. Tukenasi tehtävässä ovat seuran muut työntekijät sekä hallitus. Valmennuspäällikön tehtävä on seurassamme uusi ja lopullinen tehtävänkuva muotoutuu sopivan henkilön taustan ja kokemuksen mukaan.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä erikseen annetussa määräajassa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset palkkatoiveineen 3.6. mennessä

Lisätietoja voit kysyä TaTU Tampereen toiminnanjohtajalta, Juho Alloselta, , puh.040 556 2977