TaTU hakee nuorten valmennuspäällikköä

09.12.2022

TaTU Tampere on perustettu vuonna 1919. Se on viime vuosien menestyneimpiä suomalaisia uimaseuroja. Toiminnan keskiössä ovat kilpa- ja huippu-uinti mutta toimintaamme kuuluu myös laaja uimakoulutarjonta. Seuran jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 1200. TaTU on huippu-urheilun sekä lasten ja nuorten tähtiseura. Etsimme nyt rentoon työyhteisöömme kokopäivätoimista nuorten valmennuspäällikköä työsuhteeseen.

NUORTEN VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ

Tehtäviisi kuuluu

Nuorten valmennuspäällikkönä vastaat seuramme juniori kilpauintiryhmien operatiivisesta toiminnasta ja toiminnan pitkäjänteisestä kehittämisestä. Toimit alueesi valmentajien esihenkilönä ja tuet heitä päivittäisessä valmennustyössä. Suunnittelet valmentajien koulutusta ja kehittämistä sekä autat valmennustiimejä pääsemään heidän tavoitteisiinsa. Tehtäviisi kuuluu TaTU:n valmennusjärjestelmän jalkauttaminen ja toteutumisen seuranta vastuualueellasi. Osallistut aktiivisesti sidosryhmäyhteistyöhön kaikkien TaTU:n keskeisten yhteistyötahojen kanssa. Lisäksi tuot näkemyksesi uimakoulutoimintamme kehittämiseen kilpauinnin vaatimuksia vastaavaksi.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta halua ja kykyä kehittää seuratoimintaa sekä kokemusta kilpauintivalmennuksesta ja uimakoulutoiminnasta. Pystyt tukemaan, innostamaan ja ohjaamaan valmentajia sekä organisoimaan toimintaa tehokkaasti. Olet vastuunkantokykyinen ja haluat olla rakentamassa TaTU:laista menestystarinaa. Omaat hyvät viestintätaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Liikunta-alan koulutus on plussaa.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuutta päästä kehittämään seuran kilpauinti- sekä uimakoulutoimintaa. Tukenasi tehtävässä ovat seuran muut työntekijät sekä hallitus. Nuorten valmennuspäällikön tehtävä on seurassamme uusi ja lopullinen tehtävänkuva muotoutuu sopivan henkilön taustan ja kokemuksen mukaan.

 

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä erikseen annetussa määräajassa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

 

Hakemukset palkkatoiveineen 8.1.2023 mennessä

 

Lisätietoja voit kysyä TaTU Tampereen toiminnanjohtajalta, Juho Alloselta, , puh. 040 556 2977