Nuorten valmennuspäälliköksi Tiina Soukka!

16.02.2023

TaTU:n nuorten valmennuspäälliköksi on valittu Tiina Soukka. Tiina aloittaa tehtävässä 6.3.

Tiina on TaTU:ssa tuttu kasvo monien vuosien ajalta. Oman kilpauintiuran hän lopetti 20 vuotiaana ja valmennus- sekä uimaopettajavuosia hänellä on takanaan noin 10 vuotta. Koulutukseltaan hän on viittä vaille valmis kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja. Myös monenlaisia sivuaineopintoja löytyy ja uinnin puolelta hän on käynyt useita kursseja niin valmennukseen kuin uimaopettajan työhön liittyen.

- Kuten minut tuntevat TaTUlaiset jo tietävätkin, yhteisöllisyys ja ihmisten kanssa työskentely ovat itselleni tärkeitä asioita. Persoonana olen avoin ja toivonkin, että minua olisi helppo tulla nykäisemään hihasta tilanteessa kuin tilanteessa. Tulevaa tehtävääni odotan suurella innolla! On kuin kääntäisi kirjassa uuden sivun; kaikenlaista on jo takana päin, mutta mitä kaikkea onkaan vielä tulossa, kommentoi Tiina

Nuorten valmennuspäällikön tehtävä on seurassa uusi ja hän vastaa jatkossa kaikkien nuorten kilpauintiryhmien operatiivisesta toiminnasta.

- Nuorten valmennuspäällikön palkkaus lisää TaTU:n valmennuspuolen resursseja ja mahdollistaa jälleen kilpauintitoiminnan kehittämisen seuraavalle asteelle. TaTU:n tavoitteena on strategiansa mukaisesti rakentaa kansainväliselle ja kansalliselle tasolle vielä uimarinpolku. Tiinan mukana valmennuspuolelle saadaan myös uudenlaista osaamista, joka täydentää jo ennestään vahvaa kilpauintiosaamista, kertoo TaTU:n toiminnanjohtaja Juho Allonen.

Lisätietoa: , 040 556 2977