Liikunnanohjaajaksi oppisopimuksella

25.10.2023

TaTU Tampere hakee uinnista kiinnostunutta ja vedessä viihtyvää oppisopimusopiskelijaa.

Olemme seurana tunnettu hyvästä yhteishengestämme sekä omasta menestystäkin tuoneesta tavastamme tehdä asioita; tosissaan mutta ei totisesti. Toimintamme on vuosien mittaan kehittynyt paljon ja uimakoulu- sekä harrastepuolellamme on enemmän uimareita, kuin koskaan aiemmin. Lisäksi kilpauinnin ryhmissä teemme laadukasta työtä aina pikku-uimareista kansainvälistä menestystä havitteleviin huippu-uimareihin saakka.

Oppisopimuksella työskentelet ja saat palkkaa kuten muutkin työntekijät, mutta suoritat samalla liikunnanohjauksen perustutkintoa. Suurin osa oppimistavoitteista saavutetaan työtehtävien kautta, mutta teoriaopinnot opiskelet Varalan urheiluopistolla. Näitä viikon mittaisia teoriajaksoja on vuoden aikana 6-7. Muuna aikana viikoittainen työaikasi on keskimäärin 25 h sisältäen vaihtelevasti myös ilta- ja viikonlopputöitä. Kokonaisuudessaan työsuhde on kestoltaan vajaan kaksi vuotta; opintojen alusta valmistumiseen saakka.

Pääpaino työskentelyssäsi tulee olemaan harrasteuinnin ja uimakoulutoiminnan parissa, mutta henkilökohtaisesta opetussuunnitelmastasi riippuen, pystymme tarjoamaan myös erilaisia kilpauinti- ja kuivavalmennukseen liittyviä tehtäviä. Mahdollisuuksien mukaan olet mukana myös kilpailuiden ja erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Tulet työskentelemään paljon lasten kanssa, jonka vuoksi aiempi kokemus lasten kanssa toimimisesta on iso etu. Työ uimaseurassa on vaihtelevaa ja työsuhteen aikana saavutat erinomaiset valmiudet sekä paljon arvokasta työkokemusta tulevaisuuden työelämää varten.

Koska työsi sisältää myös ryhmien ohjaamista itsenäisesti edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa rikostaustaotetta lasten ja nuorten kanssa toimimiseen sekä uimaopettajan pätevyyttä tai mahdollisuutta suorittaa se hyväksytysti työsuhteen alussa. Lisäksi tehtävä vaatii hyviä liikunnanperustaitoja.

Mikäli kiinnostuit, olethan pikaisesti yhteydessä, sillä seuraava koulutus alkaa Varalassa jo tammikuussa 2024.

Lisätietoja liikunnanohjauksen koulutuksesta oppisopimuksella:
https://varala.fi/liikunnanohjauksen-perustutkinto-oppisopimuksella/

Lisätietoja tehtävästä sekä hakemukset:
Tiina Hänninen

puh. 050 479 0592