Koronatiedote 5.3.

05.03.2021

Pirkanmaan koronanyrkki tiedotti tällä viikolla uusista koronarajoituksista. Alla tietoa niiden vaikutuksista TaTU:n toimintaan.

Lasten ja nuorten uimakoulut (Tampereen Uintikeskus, Ylöjärven uimahalli, Tampereen Portti)
Vuonna 2002 ja sitä myöhemmin syntyneiden osalta kaikki uimakouluryhmämme jatkavat samalla tavalla kuin tähänkin asti kaikilla uintipaikoilla. Tampereen Uintikeskuksen osalta on tärkeää huomioida, että uimahallin kahvio on suljettu (vain takeaway) 8.3.-28.3. Eli vanhemmat/saattajat eivät voi enää jäädä uimahallin sisätiloihin. Kaikkien kokoontumisten on tapahduttava ulkopuolella. Tampereen Uintikeskuksen ryhmien uimakouluajat saattavat muuttua hieman 8.3. alkaen. Tiedotamme muutoksista sähköpostitse. Vauva-, taapero- ja lapsi-vanhempi sekä erityisuintiryhmät jatkavat myös kuten tähänkin asti omissa pienryhmissään Tampereen Portilla.

Aikuisten uintikurssit sekä perheuinnit
Uudet rajoitukset tarkoittavat sitä, että emme pääse aloittamaan aikuisten uintikursseja emmekä perheuinteja aikaisemmin antamaamme takarajaan mennessä. Tästä syystä tarjoamme kurssimaksun palautusta. Kurssimaksun voi myös halutessaan käyttää ensi syksyn kurssimaksuun. Ohjeet on lähetetty osallistujille sähköpostitse 5.3.

Kilpauintiryhmät
Kaikkien kilpauintiryhmien harjoitukset jatkuvat ennallaan uusista rajoituksista huolimatta Uintikeskuksella. Ryhmien harjoitusaikoihin saattaa ensi viikosta lähtien tulla pieniä muutoksia. Valmentajat ilmoittavat muutoksista uimareille. Hipan ja Poltteen treenit jatkuvat tähän tietoon myöskin samaan tapaan, jos mitään uutta tietoa ei niiden osalta anneta.

Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja tiedotamme kaikkia osallistujiamme sähköpostilla sekä sosiaalisen median kanavissamme mahdollisista muutoksista.

Ota seurantaan:
Instagram uimakoulut
Facebook uimakoulut
Instagram kilpauinti
Facebook kilpauinti

Lisätietoja: , 0405562977