Koronatiedote 17.12.

17.12.2020

Pirkanmaan koronanyrkki on tehnyt tällä viikolla uuden suosituksen koronarajoitusten jatkosta. Se suosittelee, että rajoitustoimia jatketaan 10.1. saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että uimahallit pysyvät todennäköisesti suljettuina 10.1. asti. Samalla ilmoitettiin, että ensimmäiset purettavat rajoitukset ensi vuoden alussa olisivat niitä, jotka kohdistuvat lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin. Uskomme vahvasti, että kaupunki sallii lasten ja nuorten harrastetoiminnan jatkumisen sisätiloissa 11.1. alkaen. Alla ajantasainen tilannekatsaus TaTU:n toimintaan.

UIMAKOULUT

Rajoituksista johtuen TaTU-nallen uimakoulujen kevään kurssien aloituspäivämäärä siirtyy muutaman päivän eteenpäin. Aloitamme normaalin uimakoulutoimintamme tähän tietoon 11.1. maanantaina. Ryhmät joiden piti alkaa 8.-10.1. aloitus siirtyvät siis viikolla eteenpäin. Tarkemmat aikataulut on päivitetty myclubiin.

Kevään uimakouluilmoittautumisemme on nyt käynnissä ja monella kurssilla on vielä tarjolla muutamia viimeisiä paikkoja. Katso vapaat paikat ja ilmoittaudu: https://tatu.fi/uimakoulut/
Ilmoittautuminen kevään kursseille päättyy 3.1.2021!

Seuran toimisto on kiinni 19.12.-4.1. mutta uimakouluilmoittautumisiin apua saa kaikkina arkipäivinä 3.1. asti:
Puhelin arkisin klo 12-15: 0456025330
Sähköposti: 

Tiedotamme uimakoulujamme koskevia ajankohtaisia asioita myös sosiaalisessa mediassa. Ota siis seurantaan TaTU-nallen uimakoulut:
Instagram
Facebook

KILPAUINTIRYHMÄT

Ryhmien ulkotreenit ovat sujuneet hyvin. Moni ryhmä pitää joulun seudulla taukoa harjoituksista. Ryhmän omat valmentajat kertovat kuinka harjoitukset ja joulutauko tullaan ryhmissä toteuttamaan. Kaupunki ei valitettavasti ole antamassa harjoituslupaa uimahalliin ennen 10.1. uusille uimareille. Tiedotamme tilanteesta heti mikäli kaupunki on lieväntämässä linjaansa harjoituslupien kohdalla.

KILPAILUT

Valmentajat tiedottavat ryhmiä ensi vuoden kisoista sitten, kun tiedetään koska kisaaminen taas on mahdollista. Uimaliitto tiedotti eilen peruvansa helmikuulle siirretyt SM-, NSM- ja IKM-kisat. Liiton tiedote asiasta: https://www.uimaliitto.fi/uutiset/ikm-finaalit-ja-lyhyen-radan-sm-uinnit-korvataan-kansallisilla-kilpailuilla/
Kisakalenterissa on myös TaTU:n Madwave Challenge kisat 23.1. Kilpailut käydään, jos rajoitukset sen sallivat. Kisojen kohtalo selviää alkuvuodesta.