Intersport Sello ja TaTU pitkäaikaiseen yhteistyöhön

12.10.2021

Intersport Sello ja TaTU Tampere ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Intersport Sello toimii TaTUn yhteistyökumppanina Speedon sekä Arenan harjoitusvälineiden sekä kisa-asujen tarjoajana.

”TaTU haluaa tarjota harrastajilleen keinon hankkia laadukkaita uintiurheiluvälineitä, kisa-asuja ja muita harjoitusvälineitä edullisesti ja helposti verkkokaupan kautta. Lähdemme innolla yhteistyöhön Intersport Sellon kanssa! Kauppias Harri Juslén tuntee entisenä uimarina lajin läpikotaisin. Hän on uintivarusteiden asiantuntija ja päättänyt lähteä kehittämään laajaa varustevalikoimaa palvelemaan kaiken tasoisia uimareita. Seurakaupan kautta Sello pystyy tarjoamaan TaTUlaisille edullisin hinnoin myös kaikki parhaat Arenan ja Speedon kilpauintiasut. Intersport Sello toimi jo ennestään TaTUn kärkiuimareiden Ida Hulkon ja Veera Kivirinnan yhteistyökumppanina”, kertoo toiminnanjohtaja Juho Allonen

”On hienoa lähteä yhteistyöhön legendaarisen Tamperelaisen yli 100-vuotiaan huippu-uimaseuran kanssa. TATUlaisille tulee Intersportin seurakauppaan oma sivunsa, josta jäsenet pääsevät tilaamaan kilpauintiasut, uimalasit sekä muut harjoitusvälineet. Sivustolle ei tarvita salasanaa ja kaikki on hinnoiteltu valmiiksi edullisin seurahinnoin. Tuotteet toimitetaan meidän omasta varastosta, vaikka suoraan kotiovelle. Kaiken toiminnan keskiössä on tuottaa lisäarvoa seuralle ja sen jäsenille vähentämällä seuran työtä varusteasioissa ja nopeilla toimituksilla jäsenistölle. Kaikki TaTUn seurakauppa sivuston kautta tehtävät ostokset kerryttävät seuralle maksettavaa bonusta.

Haluamme, että suomalainen uinti ja uimarit menestyvät ja olemme myös allekirjoittaneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen Suomen Uimaliiton kanssa. Tavoitteemme on olla suomalaisen uintiurheilun ykköskauppa ja yhteistyökumppaneille haluamme olla luotettava, palveleva ja osaava partneri.

Toivotamme kaikki TATUlaiset tervetulleeksi asioimaan omalle seurakauppasivustollenne ja Intersport Selloon Espoossa.”

Kauppias Harri Juslén, Intersport Sello Espoo

Linkki sivustolle löytyy TÄSTÄ