Haemme uinnin ohjaajia ja valmentajia!

31.05.2022

TaTU Tampere on opettanut tamperelaisia uimaan jo 103 vuoden ajan. Olemme lasten ja nuorten sekä huippu-urheilun tähtiseura. Tällä hetkellä tarjoamme uinnin opetusta ja uimakouluja vauvoille, lapsille, nuorille aikuisille ja erityisryhmille. Liikutamme viikoittain noin 800 harrastajaa. Kilpauintipuolella TaTU on yksi viime vuosien menestyneimmistä uimaseuroista ja urheilijoistamme löytyy kansallisia ja kansainvälisiä huippu-uimareita. Suurin osa kilpauimareistamme siirtyy kilpauintiryhmiin uimakoulupolkumme kautta. Uimakoulu- ja kilpauintitoimintamme laajenee jatkuvasti ja tästä syystä etsimme osaavia uimakouluohjaajia sekä kilpauinnin valmentajia.

TaTU Tampere ry etsii ammattitaitoiseen ohjaaja- ja valmentajaporukkaan lisää hyviä tyyppejä. Seura tarjoaa parhaan mahdollisen tuen ohjaajana ja valmentajana kehittymiseen. Tarjoamme kaikille ohjaajillemme vähintään SUH:n uimaopettajakoulutuksen.

Tällä hetkellä etsimme:
-Uimakouluohjaajia ja uinnin opettajia syksyn 2022 uimakouluihimme
-Kilpauintivalmentajia junioriryhmiin

Vauvauintiohjaajilta vaadimme Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton mukaisen koulutuksen, sekä 18 vuoden ikää. Uimaopettajat ja valmentajat koulutamme tarvittaessa myös itse.

Edellytämme tehtävissä toimivilta valmentajiltamme ja ohjaajiltamme nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote

Tervetuloa mukaan porukkaamme!

Hakemukset ja lisätietoja ohjaajan sekä valmentajan tehtävistä:  / 0456025330