Vähävaraisten lasten ja nuorten tukirahasto

23.01.2023

TaTU Tampere ry haluaa tarjota jokaiselle lapselle ja nuorelle uintiharrastusmahdollisuuden huolimatta hänen perheensä taloudellisesta tilanteesta. Seura on perustanut tukirahaston varmistaakseen, että myös heikoimmassa taloudellisessa tilanteessa olevalla lapsella ja nuorella olisi mahdollisuus harrastaa uintia TaTU:ssa. Seura lahjoittaa vähävaraisten tukirahaston pohjakassaksi Jääkarhu-uintien 2023 katsomotuotot.

Rahastoon voivat antaa tukea itse seura tai ulkopuoliset tukijat. Mikäli olet kiinnostunut lahjoittamaan TaTU:n tukirahastoon, ota yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan Juho Alloseen, puh. 040 556 2977 tai . Tai voit maksaa lahjoituksen suoraan tilille FI14 4055 0011 7902 64, viitekenttään teksti “lahjoitus vähävaraisten tukirahastoon”.

Tukea voi hakea täyttämällä oheinen LOMAKE touko-elokuun sekä marras-tammikuun aikana. Tukea voivat hakea kaikki TaTU Tampere ry:n alle 20 vuotiaat jäsenet tai jäseneksi haluavat kilpauimarit, uimakoululaiset sekä -kurssilaiset. Lue lisää tukirahastosta TÄSTÄ