KILPAILUTOIMINTA

Kilpailutuloksia

Tälle sivulle on kerätty tuloksia TaTU:n järjestämistä paikallisista uintikilpailuista. Epävirallisten kilpailujen tuloksia ei löydy Live Timing palvelusta.

Manse-CUP

Manse-Cup on Tampereen Uinnin Tuen järjestämä kilpailu, joka on tarkoitettu TaTU:n ja UiTa:n uimareille. Kilpailuissa on ikäsarjat 9-15 vuotiaille tytöille ja 10-16 vuotiaille pojille. Kilpailut uidaan Tampereen uintikeskuksessa 3-4 kertaa vuodessa 25 m altaalla. Kilpailut ovat hyvä paikka pikku-uimareille aikarajojen alitukseen.

Tuoreimpia kilpailutuloksia:

Epäviralliset kisat

Poiju-uinti ja Tina-uinti ovat TaTU:n järjestämiä epävirallisia uintikilpailuja, joihin ei tarvitse kilpailulisenssiä. Tina-uinteihin ovat tervetulleita osallistumaan aktiiviuimareiden lisäksi entiset uimarit sekä uintiurheilusta innostuneet vanhemmat. Poiju-uinti on kesäinen pieni avovesiuintimme, joka järjestetään Rauhaniemessä TaTU:n kilpauimareiden kesäleirin päätteeksi.

Tuoreimpia kilpailutuloksia:

Viikinsaaren ympäriuinti

Viikinsaaren ympäriuinti on Suomen vanhin avovesiuintitapahtuma. Se on järjestetty ensimmäisen kerran TaTU:n perustamisvuonna 1919. Tapahtumassa uidaan Tampereen Pyhäjärvessä, noin 20 min laivamatkan päässä Tampereen keskustasta, sijaitsevan Viikinsaaren ympäri. Uitava matka on noin 2100 m. Saaren voi kiertää uimalla kelloa vastaan tai maisemista nauttien ja mukaan tarvitaan myös kannustajia.

Tuoreimpia kilpailutuloksia:

• Viikinsaaren ympäriuinti 2019
• Viikinsaaren ympäriuinti 2017
• Viikinsaaren ympäriuinti 2016
• Viikinsaaren ympäriuinti 2015
• Viikinsaaren ympäriuinti 2014
• Ympäriuinnin voittajat 1919 →